joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Cupluri care se vor despărți în cel mai urât mod. Unii vor lupta în zadar pentru a întoarce relația, alții vor rămâne cu răni profunde

Cupluri care se vor despărți în cel mai urât mod. Despărțirea, mereu, este o procedură neplăcută. Unele persoane le tratează în așa mod încât par mai mult a fi o ușurare pentru ei. Aceste persoane nu inițiază certuri și conflicte, ele doar au dorința de a încheia o relație ce nu aduce nimic bun.

Alții, decid să încheie o relație în moduri destul de neplăcute sau uneori chiar violente. Aceasta se întâmplă când ambele persoane din cuplu sunt firi total opuse. Află dacă te faci parte din cuplul zodiacal ce va avea parte de o despărțire urâtă.

Cupluri care se vor despărți. Scorpion și Leu

Ambii nativi sunt cei care iubesc să domine, ar certurile lor se pot transforma într-un adevărat război. Despărțirea dintre scorpion și leu este una dintre cele mai neplăcute. Aceasta se datorează faptului că ambilor le place să se gândească mai mult la persoana proprie decât la cele din jur.

Scorpionul poate ține în el sentimentele până va exploda. Atunci, pentru leu vor veni zile negre și ar trebui să se dea la o parte din calea scorpionului ce suferă. Pentru că scorpionul rănit este foarte periculos.
Balanța și Capricorn

O despărțire între aceste două zodii ar putea pare foarte straniu, întrucât este abordată diferit de ambii. Balanța va renunța ușor și va trece repede peste o despărțire, în timp ce capricornului îi va fi foarte greu să renunțe și va suferi.

Capricornul va încerca să repare tot ce nu a fost bine, cu speranța de a reîntoarce relația. Acest nativ dacă își pune un scop, nu se va lăsa bătut până nu îl atinge. În tot acest timp, balanța va încerca să se debaraseze cât mai curând posibil de această relație.
Cupluri care se vor despărți. Săgetător și Gemeni

Relația între Gemeni și Săgetător se formează foarte dificil. Însă, odată ce au format cuplu, au șanse mari de a se despărți curând. Atunci când lucrurile încep să meargă în direcția greșită, ambii se vor retrage cu încetul din relație.

Uneori certurile dintre acești doi nativi, ar putea ajunge și la schimburi de replici urâte în adresa fiecărui. Cuvintele dure sunt armele ce le vor folosi tot timpul pentru a-l demoraliza pe partener. Despărțirile între săgetător și gemeni sunt mereu dureroase din punct de vedere emoțional.
Rac și aproape oricine

Racii, sunt nativii ce iubesc din tot sufletul și cu întreaga lor ființă. Sunt extrem de sensibili într-o relație și le este greu să treacă peste o despărțire. Se vor simți foarte trădați  și vinovați în situația ce a avut loc.

Este posibil, ca racul să spere la reîntoarcerea partenerului, așteptând mult timp fără să renunțe. Va irosi mult timp pentru a analiza ce a fost bine și ce nu, ca până în final să înțeleagă că a suferit în zadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *