joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Fosta miss de la PNL a fost dată afară după ce s-a lăudat pe Instagram cu sinecura primită de la partid. Detalii noi despre tânără

Fosta miss de la PNL a fost dată afară după ce s-a lăudat pe Instagram cu sinecura primită de la partid. În urma apariției în presă a informațiilor despre o tânără membră PNL ce s-a lăudat pe internet cu sinecura primită de la partid, Alin Tișe, președintele CJ Cluj a venit cu o reacție. 

Acesta a regretat incidentul și a spus că a solicitat demisia doamnei în cursul zilei de ieri.

Fosta miss de la PNL a fost dată afară după ce s-a lăudat pe Instagram

„Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri” a spus Alin Tișe.

Tânăra s-a lăudat pe rețelele de socializare că a fost numită în Consiliu de Administrație al unui spital din Cluj Napoca. Deși, multe persoane se chinuie să ajungă acolo prin muncă intensivă, Claudia Ardelean a reușit să o facă prin altă cale.

Claudia Ardelean, de asemenea, a fost activă în perioada campaniei de la alegerile locale, susținându-l pe primarul Emil Boc. A mai făcut și numeroase fotografii cu personalități precum, Cătălin Botezatu și Ludovic Orban.Postarea tinerei de pe Instagram conținea următorul text:

„Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”

Tânăra trebuia să depună declarația de avere, în calitate de candidat la Consiliul Local. În această declarație este specificat că nu deține nici un bun. Însă conduce un Mercedes cu contract de comodat și în octombrie-decembrie 2019, a încasat o sumă de 4.515 lei. Acești bani i-a primit în calitate de angajată la o firmă ce comercializează parfumuri și cosmetice, Napoca International Trading SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *