(FOTO) Antonia și-a schimbat tunsoarea. Fanii spun că seamănă leit cu Tokyo din „La Casa de Papel”

Antonia și-a schimbat tunsoarea. Artista și-a schimbat look-ul, dar temporar. Fanii au fost încântați să o vadă altfel. De asemenea, foarte mulți urmăritorii au menționat că seamănă cu o actriță. Astfel, imaginea a uimit frumos mulții fani care au lăudat-o, iar alții o critică pentru noul look.

Antonia și-a schimbat look-ul cu o „chică” trendy! Astfel, a renunțat temporar la părul lung și voluminos, pentru un look rebel. Artista și-a făcut această schimbare pentru o ședință foto, iar fanii au reacționat foarte rapid. Unii spun că este foarte frumoasă, alții menționează că este o prostie ce a făcut.

Antonia și-a schimbat tunsoarea

Imaginea a fost postată de make-up artistul ei, Ema Uta. În fotografie putem vedea o tunsoare în vogă și un machiaj accentuat, bine lucrat la detalii. Dacă unii fani au spus că e frumoasă în orice look pe care îl alege, alții au criticat-o pentru tunsoare, întrucât este foarte controversată în lumea modei.

Cu toate că părea incredibil, celebra chică revine în forță în anul 2021. Este o tunsoare cu un breton, iar pe lateral filat scurt și la spate părul este lăsat lung. Foarte multe vedete mondiale au fost văzute cu o astfel de tunsoare, printre ele se numără Rihanna și Miley Cyrus, conform profm.ro.Antonia în continuare își construiește cariera în lumea muzicii și are reale succese la acest capitol. De asemenea, nu uită nici de rolul de mama, pentru că are doi copii împreună cu cântărețul Alex Velea și încă o fetiță de la fosta căsnicie.

(FOTO) Antonia și-a schimbat tunsoarea. Fanii spun că seamănă leit cu Tokyo din "La Casa de Papel"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.