joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Cum arată Anamaria Prodan câțiva ani în urmă? Imagini rare din trecut, pe care ea le-ar șterge

Cum arată Anamaria Prodan câțiva ani în urmă? Anamaria Prodan este un personaj discutat în întreaga Românie. Vedeta a reușit să treacă prin o mulțime de schimbări pe parcursul anilor. Presa a reușit să găsească cele mai rare imagini, pe care ea le-ar șterge.

Fanii o admiră foarte mult pentru felul în care arată vedeta. Este una din cele mai frumoase femei din România și se poate lăuda liber cu acest statut. După ce fiicele sale au plecat la studii în străinătate, a avut mai mult timp ca să se ocupe de aspectul ei fizic.

Cum arată Anamaria Prodan câțiva ani în urmă?

Celebra femei a fost căsătorită cu baschetbalist Tibi Dumitrescu din anul 1998 până în 2007. Din căsnicia lor, au apărut două fete: Rebecca și Sarah. Peste o perioadă s-au despărțit și Anamaria Prodan la întâlnit pe Laurențiu Reghecampf cu care are un copil.

(FOTO) Cum arată Anamaria Prodan câțiva ani în urmă? Imagini rare din trecut. S-a schimbat foarte mult

Cei doi formează un cuplu de invidiat în showbiz-ul românesc și toți românii sunt interesați ce se întâmplă în relația lor. Cu toate că se zvonește de mai mulți ani că sunt pe muchie de cuțit, nici vorbă de divorț. Se iubesc nebunește și apar în public foarte fericiți.

În imagini puteți vedea liber cum arăta femeia în trecut și fanii au văzut toată evoluția ei, fiind o persoană publică. Acum are mare grijă de aspectul ei și saloanele de frumusețe sunt pe primul loc. Atrage atenția machiajului, părului și hainelor cu care se îmbracă. Mai mult, deseori este văzută în haine și accesorii de brand-uri renumite.

(FOTO) Cum arată Anamaria Prodan câțiva ani în urmă? Imagini rare din trecut. S-a schimbat foarte mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *