Fursecuri cu ciocolată și nucă. Cel mai gustos desert cu ciocolată. Rețeta simplă și rapidă
Fursecuri cu ciocolată și nucă. Sunt înnebunită după ciocolată și îmi place să fac diferite deserturi cu acest ingredient. În acest articol, vă prezint rețeta fursecurilor cu ciocolată și nucă. Sunt absolut demențiale și îți garantează un gust pe care nu o să-l poți uita.
Rețeta este concepută pentru 12 bucăți. În cazul în care vreți să obțineți mai multe fursecuri, atunci dublați sau triplați numărul de ingrediente.
Fursecuri cu ciocolată și nucă. Toate ingredientele necesare:
- 200 g de făină
- 100 g de ciocolată
- 100 g de miez de nucă
- 100 g de zahăr
- 20 g de cacao
- 100 g de unt
- 2 ouă
- esență de rom
Cum poți obține niște fursecuri delicioase rapid?
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să batem albușurile spumă. Mai apoi se adaugă zahăr, esență de rom și în continuare se bate. Iar acum adăugăm gălbenușurile, untul moale și făina amestecată din start cu cacao. Din nou omogenizăm foarte bine și puneți compoziția obținută într-un pos.
Al doilea pas important este să ungem cu unt o tavă întinsă. Și puneți compoziția grămăjoară la 3 cm distanță. De asemenea, se pun bucățele de ciocolată și miez de nucă pe fiecare fursec. Tava se pune în cuptor pentru 15 minute la un foc moderat.
Astfel, în doar 30 sau 40 de minute obținem niște fursecuri ideale gătite chiar la noi în bucătărie. Se pot servi cu un ceai, o cafea sau o cană de lapte călduț. Mmm, ce bun e!