joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop. Cuplurile de zodii care se ceartă non-stop. Nu se pot înțelege chiar și cine trebuie să spele vesela

Cuplurile de zodii care se ceartă non-stop. Astrologii au ajuns la concluzia că există în horoscop câteva cupluri care pur și simplu nu pot măcar o zi să nu se certe. Au mereu niște probleme de rezolvat și nu pot ajunge la un numitor comun chiar și în cele mai simple situații.

Cuplurile de zodii care se ceartă non-stop

Află care sunt zodiile ce nu pot rezista măcar o zi să nu se certe. Din păcate, conflictele lor nu se mai termină niciodată!

Cuplurile de zodii care se ceartă non-stop. Berbec și Capricorn

Combinația dintre un berbec și un Capricorn poate fi fatală. Acești nativi nu pot să se înțeleagă niciodată, chiar și în cele mai mărunte și nesemnificative lucruri. Berbecul îi place să spună lucrurilor pe nume și să pună punctul pe I, iar capricornii abordează problemele într-un mod mai sensibil.

Taur și Vărsător

Acest cuplu poate să se certe până la nesfârșit. Taurul este tradițional și vrea să vorbească despre viitor, bani, emoții. În schimb, vărsătorii nu au chef de vorbă și preferă să ia lucrurile așa cum vin. Subiectele care mereu se termină cu o ceartă severă sunt banii și rudele.
Gemeni și Pești

Gemenii și Peștii mereu dau vina unul pe altul. În cuplul lor nu este o zi când cei doi să nu se certe pentru banii sau pentru mai multe lucruri casnice. Peștii abordează prea serios o situații, iar gemenii preferă să ia totul în derâdere. De obicei, certurile se termină cu faptul că ambii se supără unul pe altul. Până la final unul din ei face primul pas și își ceară scuze, se împacă și peste o perioadă din nou încep neînțelegerile.

Rac și Balanță

Acest cuplu nu știe să se asculte unul pe altul. Găsesc mereu motive să se certe, pentru că au niște principii de viață total diferite. Motivul pentru care se ceartă este legat că unul din ei nu face suficient ca să ducă relația la un nou nivel. Mai mult, banii sunt un motiv să se înjure unul pe altul și să se supere mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *