joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop lunar – Martie 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii își vor îmbunătăți situația financiară, iar Gemenii vor aduce mai multe schimbări în relațiile intime

Horoscop lunar – Martie 2021. Astrologii au pregătit pentru fiecare zodie împarte previziunile complete. Urmează o lună în care fiecare nativ va începe să schimbe ceva în viața lor. Berbecii și Taurii vor contribui la îmbunătățirea situației financiare. Iar Gemenii vor ieși din zona lor de confort și vor aduce mai multe schimbări pe plan amoros.

Horoscop lunar – Martie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru luna martie conform zodie tale.

Zodia Berbec

Luna martie este foarte benefică pentru cariera berbecului, întrucât face pași importanți pentru a se dezvolta intelectual. Este o lună în care va trece prin mai multe dezamăgiri pe plan sentimental și vei deveni mai atent la oamenii care te înconjoară.

De asemenea, astrologii menționează că berbecii își vor schimba situația financiară, pentru că lucrează mai mult și se implică în proiecte suplimentare. La capitolul sănătate, astrologii vin cu noutăți bune, întrucât este posibil să scăpați de o afecțiune care va dat bătăi de cap ceva timp.

Zodia Taur

În luna martie zodia taur își va da seama de multe greșeli pe care le-a făcut în trecut. Este timpul să acționeze la capitolul dragoste și să scape de toate fricile pe care le are. De asemenea, pentru această lună sunt planificate multe evenimente care vor schimba situația lor pe plan financiar.

De asemenea, poziția plantelor spune că aveți mari șanse să primiți o propunere pe care nu o să o puteți refuza. Vă poate aduce multe lucruri pozitive, dar și negative. Din acest motiv, aveți nevoie de ceva timp ca să o analizați, cu toate că pare de la început foarte atrăgătoare.

Zodia Gemeni

Luna martie înece cu multe schimbări pe plan emoțional pentru gemeni. Acești nativi i-au decizia să schimbe ceva în viața intimă, întrucât partenerul vostru e deja plictisit de rutina care s-a pus în dormitor. Aveți nevoie de câteva condimente, ca să schimbați atmosfera în relațiile intime.

Pe plan financiar lucrurile merg tot mai bine, deoarece ați reușit să ajungeți la o stabilitate la locul de bună. Dar aveți mult de lucru ca să o mențineți. La capitolul sănătate, astrologii bat un semnal de alarmă și spun că trebuie să aveți grijă de alimentația voastră. De asemenea, puteți ave o intoxicație alimentară.Horoscop lunar – Martie 2021. Zodia Rac

Luna martie vine cu vești bune și rele la capitolul financiar. Partea bună este că reușesc că obțină mai mulți bani, decât în mod normal în această perioadă. Dar partea rea este că există o persoană care vă cheltuie toți banii obținuți. S-ar putea să aveți și o discuție pe acest subiect și neapărat trebuie să ajungeți la o idei finală.

La capitolul sănătatea lucrurile merg mai rău, întrucât din cauza stresului și somnului necalitativ apar din nou unele afecțiunile mai vechi.

Zodia Leu

Luna martie este una favorabilă pentru viața voastră intimă. Se planifică evenimente care te pot scoate din rutină și îți pot aduce mai multe oportunități. De asemenea, în această perioadă încrederea în forțele proprii cresc pe zi ce trece, întrucât întâlniți oamenii care vă apreciază efortul.

Potrivit planetelor leii vor încerca să își modifice situația financiară și pentru asta lucrează mai mult decât în mod normal. Este foarte important să aibă grijă și de sănătatea lor, pentru că periodic uită să mănânce la timp și să se mai odihnească.

Zodia Fecioară

S-ar putea ca fecioarele să aibă unele așteptări nerealiste de la partenerul de viață și multe planuri se vor schimba în fiecare zi din luna martie. Este o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, pentru că o să luptați cu fricile care vin din interiorul vostru.

La capitolul financiar este posibilă să treceți prin mai multe eșecuri, dar o să vă facă mai puternici și mai rezistenți. Sănătatea voastră va avea de suferit, pentru că treceți prin mai multe evenimente stresante, care o să vă pună răbdarea la încercare.Horoscop lunar – Martie 2021. Zodia Balanță

În luna martie balanțele vor deschide ochii mai bine și vor înțelege cine le vrea rău. Se pare că în ultimul timp apar tot mai mulți oamenii în jurul acestui nativ și din păcate, își deschide foarte repede inima. S-ar putea ca balanțele să facă mai multe schimbări în viața lor personală, dar și la capitolul bani.

Poziția planetelor spune că vor primi mai multe sume de bani care fără îndoială îi vor ajuta să își rezolve problemele care vin în fiacre zi. Din fericire, la capitolul sănătate stați mai bine, dar vă puteți confrunta cu dureri de cap, spate sau dinți.

Zodia Scorpion

Atmosfera de la serviciu îl face pe scorpion să fie tot mai productiv și mai atent la detalii. Rezultatele muncii se vor vedea sub formă de bani, întrucât reușesc să aducă mai multe sume acasă. Cu toate acestea, pe parcursul lunii veți avea mai multe dialoguri neplăcute cu oamenii care nu reușesc să vă înțeleagă. Iar scorpionii de multe ori nu se pot liniști din cauza nervilor.

De asemenea, corpul vostru vă arată mai multe semne că aveți nevoie de un medic, întrucât din cauza stresului ați adunat mai multe afecțiuni.

Zodia Săgetător

În prima parte a lunii martie săgetătorii vor avea de rezolvat probleme legate de familie. De asemenea, vor interveni evenimente la care nu vor avea nici o dorință să participe, dar sunt nevoiți de situație. Astrologii menționează că s-au putea să aveți probleme de sănătate la final de lună, poate fi vorba de o răceală sau probleme cu oasele.

Din fericire pe plan sentimental, lucrurile merg tot mai bine și este posibil să primiți o propunere de la o persoană pe care de mult timp ă simpatizați sau poate chiar sunteți îndrăgostit.Horoscop lunar – Martie 2021. Zodia Capricorn

Luna martie este foarte favorabilă pentru capricornii care sunt singuri, deoarece vor primi niște semne de la persoana pe care o simpatizează sau poate chiar o iubește. Cei care deja formează un cuplu se pot lăuda cu o mai bună înțelegere în relație și s-ar putea să treceți la un nou nivel.

Poziția planetelor mai arată că goana după bani devine din ce în ce mai prezentă în viața acestui nativ. În așa fel, vor apărea mai multe conflicte legate de acest subiect sensibil pentru capricorni. Din fericire, la capitolul sănătate stați foarte bine și nu vă confruntați cu nici o boală în perioada următoare.

Zodia Vărsător

Este o lună bună pentru afaceri și negocieri. Orice proiect în care se implică zodia vărsător are succes și viitor. De asemenea, se pot lăuda cu o diversitate în viața intimă. Sunt mai atenți și mai atrăgători în această lună. Sunt plini de viață și gata să cucerească orice inimă de om.

Poziția planetelor mai spune că puteți avea un mare noroc la bani la final de lună, dacă nu veți scăpa o șansă. Este foarte important să scăpați de unele vicii, pentru că din cauza lor starea de sănătate s-ar putea să se agraveze.

Zodia Pești

Luna martie vine cu mai multe vești pe plan amoros. În primul rând, vei avea mai multă încredere în tine și vei fi un om mai atrăgător pentru cei din jur. În al doilea rând, cei care au o persoană iubită alături vor obține mia multe emoții în această lună și o diversitate în pat. Nativii care sunt singuri vor fi observați de o persoană specială care va încerca să-i atragă atenția.

La capitolul financiar nu merge totul perfect, pentru că vei cheltui foarte mult. Poziția planetelor mai arată în această perioadă nu veți avea probleme de sănătate și poate chiar vei scăpa de o afecțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *