miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2021. Previziuni complete. Raci și leii vor avea mai multe conflicte neplăcute, iar fecioarele vor trăi niște emoții tari în viața amoroasă

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2021. Este o săptămână bogată în diferite evenimente care vor avea un impact puternic asupra multor nativi din zodiac. Spre exemplu, racii și leii vor avea parte de mai multe conflicte cu persoane apropiate sau cu niște colegi. Iar fecioarele vor avea o săptămână extraordinară pe plan sentimental.

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2021

Află ce au pregătit plantele pentru săptămâna 1-7 ianuarie. Această perioadă va fi memorabilă pentru multe zodii.

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2021. Zodia Berbec

Cei născuți în zodia berbec vor avea parte de o săptămână favorabilă pentru a crește profesional. Descoperă noi oamenii, noii proiecte și noi posibilități. Este foarte important să-și asculte inima și să nu mai bage în seama oamenii care sunt răutăcioși cu ei. Astrologii vă recomandă să nu vă grăbiți când este vorba de decizii serioase pe plan sentimental, riscați să luați decizii greșite.

Zodia Taur

Zodia taur se va ciocni cu o sumedenie de treburi neterminate. Unele din ele vin chiar din anul trecut. Cu toate că săptămâna începe destul de haotic pentru acești nativi, finalul este cu mult mai bun. Reușiți să vă odihniți alături de prieteni sau poate chiar de rude. De asemenea, în această perioadă veți scăpa de o durere care vă dă bătăi de cap de ceva timp.

Zodia Gemeni

Gemenii au ocazia să-și îmbunătățească unele abilități și să se încarce cu noi cunoștințe. În această săptămână dă dovadă de sârguință și de răbdare. Are suficientă forță ca să ducă o treabă până la capăt, chiar dacă are posibilitatea să amâne ceva. În dragoste, să știți că veți avea un mare noroc, pentru că poziția planetelor demonstrează că veți întâlni o persoană care vă va da toată lumea peste cap.

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2021. Zodia Rac

Racii vor avea o săptămână plină de conflicte sau cu colegii sau cu prietenii sau cu membrii a familiei. Este o perioadă în care trebuie să demonstrați că nu este așa de ușor să vă amăgească cineva și vă puteți apăra punctul de vedere cu orice preț. Trebuie de menționat că din cauza conflictelor, pot apărea și probleme de sănătate.Zodia Leu

Acest nativ este pus în situația în care va participa la mai multe conflicte. Din fericire, din fiecare neînțelegere găsește o soluție de a corecta situația. Mai trebuie de menționat că în această săptămână va reuși să aducă mai mulți bani în acasă, dar îi va cheltui foarte repede.

Zodia Fecioară

Zodia fecioară va avea o săptămână plină de dragoste. Va trăi emoții tari în plan sentimental. Astrologii spun că puteți avea mai multe întâlniri cu un om pe care îl plăceți foarte mult. Iar cei care deja au un partener, astrele menționează că partenerul de viață se va hotărî să facă un nou pas pentru relația voastră.

Zodia Balanță

Balanțele vor avea o săptămână frumoasă din mai multe puncte de vedere. Pe plan profesional vor reuși să impresioneze superiorii săi, iar la capitolul dragoste vor descoperi o altă modalitatea de a construi o relație. Planetele arată că puteți avea noroc la bani, întrucât în ultima perioadă munci foarte mult pentru a avea o viață mai bună. Munca se răsplătește dublu.

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2021. Zodia Scorpion

Scorpionii sunt motivați pentru a obține o viață mai bună. Astfel, această săptămână este dedicată economiilor și muncii. Este o perioadă favorabilă pentru negocieri și noi colaborări. Aveți suficiente argumente ca să convingeți pe cei din jur, folosiți-vă de asta și urcați la un nou nivel. Este foarte important să reușiți și la un eveniment familial foarte important.Zodia Săgetător

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea o săptămână energică și problemele de la muncă nu o să vă poată trage înapoi. Găsiți noi oportunități pentru a obține un nou loc de muncă. De asemenea, astrologii spun că vă pot aștepta unele deplasări sau călătorii. Pe plan sentimental lucrurile nu merg prea bine, sunt foarte multe neclarități și trebuie să rezolvați mai multe neînțelegeri.

Zodia Capricorn

Capricornii se vor bucura de o perioadă mult mai bună din punct de vedere financiar. Se pare că norocul vine la ei și reușesc să obțină mai mulți bani dintr-un proiect. Cu toate că nu primiți banii pe care îi așteptați, lucrurile se vor îndrepta în fiecare zi. Poziția planetelor spune că trebuie să vină o propunere la voi, cu ea o să obțineți o sumă frumușică de bani. Dra puteți să să o pierdeți din cauza că nu ați fost suficient de atenți.

Zodia Vărsător

Vărsătorii ajung să primească oportunități speciale și pot crește în funcție. De asemenea, în această săptămână luați decizia să riscați sau pe plan profesional sau capitolul dragoste. Astrologii menționează că planetele sunt aranjate destul de haotic pentru vărsători așa că este posibil ca deciziile voastre să vă afecteze viitorul.

Zodia Pești

Cei născuți în zodia pești au nevoie de relaxare, pentru că muncesc foarte mult. Astfel, la final de săptămână veți primi odihna bine meritată. Este posibil să apar un om care o să vă strice dispoziția, dar membrii familiei vă ajută să treceți peste situații dificile. De asemenea, astrologi vă recomandă să evitații aglomerația sau traficul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *