marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 1-7 Martie 2021. Previziuni complete. Taurii și Gemenii se vor lega cu niște oamenii periculoși, iar Berbecii vor avea noroc la dragoste

Horoscop săptămânal 1-7 Martie 2021. Astrologii au creat previziunile complete pentru fiecare zodie împarte. Stelele arată că Taurii și Gemenii se vor lega cu niște oamenii periculoși și vor avea parte de evenimente mai dubioase. Iar Berbecii sunt norocoșii zodiacului în această săptămână, întrucât vor avea parte de o perioadă plină de dragoste.

Horoscop săptămânal 1-7 Martie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru săptămâna 1-7 martie 2021.

Zodia Berbec

Astrologii spun că berbecii vor trece printr-o săptămână frumoasă, deoarece au noroc la dragoste. S-ar putea ca oamenii singuri să facă cunoștință cu o persoană inedită care le va schimba viața în viitor. Persoanele care deja fac parte dintr-o relație se vor bucura de o propunere care vin din partea partenerului. Poziția plantelor mai arată că la final de săptămână veți avea noroc la bani și veți mai primi o propunere care o să vă schimbe situația financiară în viitor.

Zodia Taur

Este o săptămână destul de haotică pentru zodia taur, pentru că se vor lega cu niște oamenii periculoși și vor avea mai multe evenimente dubioase. Astrologii vă recomandă să analizați mai bine cine vă înconjoară și ce scopuri are cu adevărat. Nu vă lăsați păcăliți și s-ar putea să ieșiți cu bine din situații dificile. Poziția planetelor mai arată că la final de săptămână vor apărea niște probleme de sănătate.

Zodia Gemeni

Zodia gemeni va începe săptămâna în forță și va reuși să obțină mai multe lucruri pe plan profesional. La final de săptămână lucrurile se vor schimba din cauza unor oamenii periculoși din viața voastră. Aveți nevoie de mai mare atenție și s-ar putea să evitați unele evenimente dubioase. Poziția planetelor mai arată că cineva o să încerce să vă fure o sumă de bani sau poate chiar un obiect prețios.Horoscop săptămânal 1-7 Martie 2021. Zodia Rac

Pasiunea și dragostea face parte din săptămâna racilor. S-ar putea să schimbi ceva în viața intima și acest lucru o să facă această zodie mai fericită. La final de săptămână racii vor fi nevoiți să rezolve niște mici probleme legate de casă sau de locul de muncă. Cu toate acestea săptămâna trece foarte liniștit și poziția planetelor nu arată nici o ceartă.

Zodia Leu

Leii se vor confrunta cu mai multe nemulțumiri din partea partenerului de viață sau a unui superior de la serviciu. Sunt destul de stresați și chinuiți de unele gânduri legate de viitorul lor. La final de săptămână s-ar putea să fie vizitați de o rudă destul de neașteptat. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot avea noroc la bani sau poate chiar pot primi o propunere de a-și schimba situația financiară la mijloc de săptămână.

Zodia Fecioară

Zodia Fecioară se va bucura de o propunere din partea unei persoane. Astrologii vă recomandă să analizați foarte bine punctele forte și slabe a acestei oportunități. S-ar putea să refuzați la ceva ce vă este foarte drag. Astrele mai arată că la capitolul sănătate pot interveni mici probleme, dar trebuie rezolvate acum, pentru că peste o perioadă pot să se transforme în afecțiuni grave.Horoscop săptămânal 1-7 Martie 2021. Zodia Balanță

Zodia Balanță va avea parte de o situație plăcută din viața ei, care le va schimba părerea despre  o persoană. În această săptămână vor fi enervați, dar și fericiți din cauza unui om apropiat. Aveți nevoie de mai mare răbdare și chiar înțelepciune. Astrele mai arată că în această perioadă vă așteaptă o alegere legată de viața sentimentală.

Zodia Scorpion

Zodia scorpion va evolua foarte mult în această săptămână și vor demonstra că sunt capabili să rezolve singuri problemele, pentru că sunt suficienți de maturi. Un om apropiat își face mare griji de voi, în unele momente chiar exagerează, dar scorpionii trebuie să fie mai înțelegători. La final de săptămână vor deveni mai siguri în propriile forțe după ce vor afla o noutate bombă.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână în care vor fi nevoiți să își arate mai multe abilități acumulate pe parcursul anilor. În ciuda unor discuții tensionate își găsesc puterea de a asculta inima lor, nu părerea oamenilor din jur. Poziția planetelor mai arată că s-ar putea să aveți niște accidente în care puteți să vă fracturați ceva. Fiți mai atenți în locuri publice și atunci când conduceți o mașină sau când folosiți transportul public.Horoscop săptămânal 1-7 Martie 2021. Zodia Capricorn

Ooo, capricornii sunt destul de grăbiți în săptămâna 1-7 martie, s-ar putea să strice ceva sau poate chiar să înceapă o ceartă. În această perioadă o să vă creați un nou dușman, care o să vă aducă mai multe situații neplăcute. Poziția plantelor mai arată că urmează să cheltuiți niște bani în mod nerațional și o să rămâneți fără nici un bănuț în buzunar.

 Zodia Vărsător

Dorința de a schimba situația financiară, face ca vărsătorul să uite de cele mai importanți oamenii din viața lui. Vor face câteva greșeli pe care vor fi nevoiți să le corecteze la final de săptămână. Poziția plantelor mai arată că puteți evita niște momente neplăcute cu condiția că vei fi mai atenți la informațiile pe care le spuneți unei persoane apropiate. S-ar putea ca nu toți oamenii din jurul vostru să fie suficienți de sinceri cu voi.

Zodia Pești

În această săptămână sunt necesare alegeri urgente și nu mai este timpul să amânați ceva. Nu mai oferiți șanse celor care nu merită iubirea și grija voastră. Este o săptămână în care trebuie să decideți ce este mai important pentru voi. La final de săptămână vă așteaptă un dialog neplăcut, care din nou nu o să rezolve nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *