joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 15-21 februarie 2021. Previziuni complete. Fecioarele și Balanțele au noroc la bani, iar Scorpionii vor învăța cea mai importanță lecție din viața lor

Horoscop săptămânal 15-21 februarie 2021. Astrologii vin cu informații despre săptămâna 15-21 februarie. Poziția planetelor demonstrează că balanțele și fecioarele vor ieși în evidență cu un noroc la bani. Iar scorpionii vor învăța o super lecție dintr-o situație dificilă.

Horoscop săptămânal 15-21 februarie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta în perioada 15-21 februarie.

Zodia Berbec

Berbecii vor începe săptămână cu mai multe reproșuri și conflicte. Este o perioadă destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Astrologii spun că urmează o săptămână în care o să plângeți și apoi să râdeți. Aceste extreme o să vă aducă la final de săptămână niște probleme de sănătate. În schimb, la capitolul financiar vă așteaptă o schimbare importantă.

Zodia Taur

Taurii încep săptămâna cu o nesiguranță legată de bani sau poate de viața amoroasă. Este timpul să puneți întrebări și să nu mai țineți limba după dinți. De asemenea, astrologii menționează că aveți nevoie de mai multă odihnă, întrucât organismul vă arată niște semne legate de o afecțiune. Poziția planetelor spune că veți începe să riscați la capitolul financiar.

Zodia Gemeni

Zodia gemeni va avea o perioadă frumoasă la capitolul dragoste. Astrologii menționează că faceți niște pași foarte importanți ca să demonstrați că sunteți un partener de viață de încredere. De asemenea, veți evalua la serviciu și superiorii voștri observă că sunteți tot mai profesionaliști în cea ce faceți. Trebuie să aveți mai multă încredere în forțele proprii.Horoscop săptămânal 15-21 februarie 2021. Zodia Rac

Ooo, racii sunt imprevizibili în această săptămână. Vor reacționa foarte diferit în unele situații și vor demonstra că nu mai pot fi călcați în picioare. Astrologii spun că cineva vrea să vă facă zilele mai urâte în săptămâna 15-21 februarie. Este clar nu vă poate suporta! De asemenea, poziția planetelor arată că urmează niște decizii la capitolul financiar.

Zodia Leu

Acest nativ este foarte sensibil în săptămâna 15-21 februarie. Poate să plângă de la cele mai nesemnificative momente din viața lor. Au nevoie de o pauză și trebuie să analizeze ce s-a întâmplat în trecut. Poziția planetelor arată că parcă în fiecare zi treceți prin lupte dure cu propriile sentimente și emoții. Cereți ajutor, dacă simțiți că nu mai puteți să rezistați!

Zodia Fecioară

Urmează o săptămână fantastică pentru cei din zodia fecioară, întrucât își îndeplinesc un vis important. De asemenea, la final de săptămână veți primi o veste superbă legată de cariera voastră sau de viața amoroasă. Poziția planetelor mai arată că sunteți norocoși la bani și aveți foarte multe șanse să obțineți o sumă de bani.Horoscop săptămânal 15-21 februarie 2021. Zodia Balanță

Balanțele sunt absolut extraordinar în această săptămână. În primul rând, la capitolul dragoste vă așteaptă o surpriză făcută de un om care vă simpatizează sau poate chiar vă iubește. În al doilea rând, sunteți norocoși la bani și la final de săptămână veți aduce acasă o sumă frumoasă dintr-o afacere sau o colaborare.

Zodia Scorpion

Astrologii spun că scorpionii vor învăța o lecții importantă dintr-o situație. Își va schimba atitudinea față de unii oamenii și vor renunța la unele proiecte. Este o perioadă în care veți demonstra că sunteți o persoană sigură și aveți nevoie de oamenii care știu să ducă lucrul până la capăt. De asemenea, astrologii menționează că veți primi o veste frumoasă din partea unei rude.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor face niște compromisuri în relația cu partenerul de viață. Iar cei care nu au o persoană iubită vor întâlni pe parcursul săptămânii un om care are foarte multe lucruri asemănătoare cu zodiac săgetător. Poziția planetelor mai arată că trebuie să evitați aglomerația de oamenii sau poate chiar locurile unde se adună niște persoane periculoase. Riscați să aveți niște accidente.Horoscop săptămânal 15-21 februarie 2021. Zodia Capricorn

Săptămâna pentru Capricorn începe într-un mod foarte agitat. Apar și niște probleme cu partenerul de viață, pentru că ați lăsat mult timp niște probleme nerezolvate. La serviciu vor avea parte ne o situație neplăcută pe care nu o pot evita. Din fericire, se găsesc oamenii care vă ajută să rezolvați rapid consecințele.

Zodia Vărsător

Aveți grijă de sănătatea voastră, întrucât poziția planetelor arată că puteți avea niște accidente sau pot apărea afecțiuni mai vechi. De asemenea, toată săptămâna va fi concentrată asupra propriei persoane. Este foarte important să decideți ce vreți să faceți mai departe în viața personală, pentru că lucrurile merg tot mai rău pe zi ce trece.

Zodia Pești

Peștii sunt foarte grăbiți în această perioadă și vor face multe greșeli și la serviciu, dar și în relația cu persoana iubită. Trebuie să recunoașteți că mai faceți și voi greșeli, pentru că sunteți om. Poziția planetelor arată că începeți să fiți tot mai agresiv verbal și riscați să jigniți o persoană. De asemenea, aveți grijă de sănătate, întrucât s-ar putea să revină niște afecțiuni mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *