joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. Previziuni complete. Peștii și Berbecii vor primi o sumă de bani într-un mod neașteptat, iar Vărsătorii vor avea parte de un dialog neplăcut

Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. Urmează o perioadă frumoasă și plină de realizări pentru unele zodii. Astrologii spun că este o săptămână bogată în evenimente și poate chiar întorsături de situație. Vărsătorii vor avea parte de un dialog neplăcut, iar berbecii și peștii vor primi o sumă de bani.

Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021

Află ce au pregătit planetele pentru zodia ta de la cei mai buni astrologi din lume.

Zodia Berbec

Berbecii vor trăi mai multe stări în această perioadă. Vor fi enervați și răutăcioși din cauza unei persoane, iar mai apoi vor fi foarte fericiți și împliniți din cauza unei situații. Este o săptămână bogată în diferite evenimente care au ca scop schimbarea situației financiare. Un lucru este sigur în următoarele zile veți primi o sumă de bani într-un mod neașteptat. Aveți mai mare grijă de sănătatea voastră, întrucât puteți trece printr-un accident chiar la locul de muncă.

Zodia Taur

Este o perioadă în care trebuie să vă clarificați cu viața personală. Lucrurile nu mai pot merge așa și aveți nevoie de o schimbare. În viața voastră o să intervină un om care o să încerce să vă ajute, dar decizia finală tot de voi depinde. Poziția plantelor mai arată că unele persoane de lângă voi nu sunt chiar așa de sincere cum par și o să aflați mai multe detalii neplăcute. De asemenea, la capitolul financiar se prognozează niște schimbări importante.

Zodia Gemeni

Problemele și conflictele din trecut apar din nou în viața voastră. Se pare că tensiune din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devin tot mai intense. Veți asista la diferite situații în care o să vă dați seama cine are dreptate și cine nu. Poziția plantelor mai arată că urmează niște schimbări la capitolul dragoste. Aveți nevoie de mai multă înțelepciune și poate chiar sfaturi.Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. Zodia Rac

Zodia rac își ascultă inima în următoarele zile. Este sătul de egoismul și răutatea celor din jur și vrea să scape de unele persoane din viața lor. Astrele mai arată că riscați să rămâneți fără energie în urma unor discuții neplăcute cu partenerul de viață sau prieten. De asemenea, astrologii mai spun că din cauza unui regim foarte prost făcut pot apărea afecțiuni din trecut sau poate chiar unele noi.

Zodia Leu

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt foarte puternici și au un caracter dificil. Astfel, în această săptămână leii vor avea nevoie de caracterul puternic ca să treacă peste critica oamenilor. Sunt săturați să mai audă bârfe despre persoana lor și găsesc o modalitate de a închide gura celor care vorbesc aiurea. S-ar putea în această perioadă să vă confruntați cu dureri de cap sau de spate din cauza muncii.

Zodia Fecioară

În această săptămână fecioarele vor fi nevoită să ajungă la un compromis poate în viața sentimentală sau poate la serviciu. Poziția planetelor mai arată că acest nativ va încerca să își înfrunte o frică care îl însoțește de foarte mult timp. De asemenea, la final de săptămână va primi o veste de la o rudă îndepărtată. La capitolul sănătate lucrurile stau mai rău, pentru că din cauza unei alimentații incorecte veți trece printr-o intoxicație sau dureri de stomac.Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. Zodia Balanță

Balanțele vor încerca de mai multe ori să amâne o discuție, dar nu o să-i reușească. Veți învăța câteva lecții, care o să vă ajute pe parcursul vieții. S-ar putea să aflați că o persoană apropiată nu este chiar așa de sinceră cum spune și adevărul o să apară la suprafață. Din cauza stresului pot apărea dureri de cap sau lipsa poftei de mâncare.

Zodia Scorpion

Zodia scorpion sunt foarte controlați la serviciu și reușesc să îndeplinească toate cerințele. De asemenea, până la final de săptămână veți afla că s-ar putea să mai aveți o responsabilitate la serviciu. Pe alocuri o să simțiți că faceți alegerile greșite la capitolul dragoste și din acest motiv aveți nevoie de sfaturile oamenilor apropiați. Nu vă grăbiți să vă schimbați viața cardinală, pentru că unele peroane dragi nu vor putea să se împace cu aceste modificări.

Zodia Săgetător

Săgetătorii va avea o săptămână frumoasă și lipsită de griji. De asemenea, dragostea o să fie mereu cu voi în această perioadă. Nativii care sunt singuri se vor îndrăgosti foarte spontan și va simți ceva special în el. Iar cei care deja formează un cuplu vor afla dacă partenerul este cu adevărat sincer. La capitolul sănătate lucrurile merg tot mai bine și începeți să vă gândiți la un copil.Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii vor trece peste o perioadă dificilă din viața lor, mai ales la capitolul dragoste. Ați aflat mai multe informații despre partenerul de viață și nu știți ce să faceți cu ele. Persoanele singure au mai multe dubii legate de o persoană care foarte spontan a apărut în viața lor. Poziția plantelor arată că riscați să faceți o greșeală de care o să vă pară rău toată viața.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au încercat mult timp să evite un dialog neplăcut, dar în această săptămână nu o să mai poată trece peste el. Încercați să fiți mai sincer și mai înțelegător, s-ar putea aceste două lucruri să vă ajute în comunicarea cu cei din jur. De asemenea, veți face primii pași pentru a scăpa de unele vicii din viața voastră. O persoană o să vă ajute în acest lucru. Este foarte important ca deciziile finale legate de viața voastră să fie luate de voi, nu de altcineva.

Zodia Pești

Peștii vor avea nevoie de mai multă răbdare, întrucât intervin multe situații care trebuie rezolvate urgent. Poziția plantelor arată că sunteți norocoși la bani în această perioadă, mai ales că la final de săptămână veți primi o sumă de bani destul de neașteptat. Nu vă grăbiți să-i cheltuiți, întrucât în timpul apropiat veți avea mare nevoie de bani. Aveți mai mare grijă de alimentația voastră, pentru că astrele arată că vă lipsesc multe vitamine în organismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *