joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021. Previziuni complete. Taurii și Berbecii se vor dezamăgi, iar Gemenii vor avea o săptămână plină de dragoste

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021. Astrologii spun că această săptămână este destul de dificilă din punct de vedere financiar pentru o bună parte de zodii. Cu toate acestea unele vor afla mai multe adevăruri despre persoanele care îi înconjoară și vor primi mai multe răspunsuri.

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru săptămâna 8-14 februarie 2021. Astrologii trag un semnal de alarmă pentru câteva zodii la capitolul sănătate!

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021. Zodia Berbec

Acest nativ va avea o săptămână plină de surprize și la capitolul relații cu partenerul și la serviciu. Din păcate, vor descoperi ceva legat de o persoană și se vor dezamăgi în ea. De asemenea, poziția planetelor spune că veți avea noroc la bani în această perioadă și investițiile sunt bine-venite. Aveți grijă de sănătate voastră și ține cont de afecțiunile pe care le aveți.

Zodia Taur

Taurii în această săptămână sunt destul de sensibili și reacționează foarte acut la unele vești negative. De asemenea, în această perioadă veți fi dezamăgi sau în propria persoană sau în cineva foarte apropiat. Aveți mare grijă când vorbiți detalii persoanele, s-ar putea să vă treziți că toată lumea știe cu ce probleme vă confruntați. Mare grijă la bani, riscați să-i cheltuiți pe lucruri inutile.

Zodia Gemeni

Gemenii vor trece prin emoții puternice și contraste mari. Cu toate că aveți mai multe dificultăți la comunicare, obțineți ce vă doriți. Astfel, astrologii vă asigură că veți avea o săptămână plină de dragoste și momente de neuitat. Poziția planetelor spune că veți avea și noroc la bani, iar bugetul vostru va crește considerabil.

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021. Zodia Rac

Racii fac primii pași spre visul lor. Este o săptămână în care veți plânge și veți râde în același timp. Poziția planetelor sugerează că urmează niște schimbări pe plan sentimental. Este timpul să faceți alegerea corect și nu mai permiteți să fiți judecat/ă pentru trecutul vostru. Este o săptămână puternică.Zodia Leu

Zodia Leu este plină de pasiune și foc în această perioadă. Urmează să încerce ceva nou în relațiile intime și relația cu partenerul va trece la o nouă etapă. Vă simțiți foarte bine, chiar dacă aveți mai multe probleme legate de bani. De asemenea, astrologii vă mai spun că la capitolul carieră începeți să evoluați foarte mult.

Zodia Fecioară

Ooo, fecioarele au o săptămână plină de emoții și vești bune. Se pare că vine o perioadă foarte benefică în carieră și respectiv reușiți să acumulați mai mulți bani pentru o călătorie sau un obiect scump. Cu toate acestea astrologii trag un semnal de alarmă la capitolul sănătate și vă recomandă să fiți mai atenți când vă aflați într-o mașină sau transport public.

Zodia Balanță

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi foarte mândri pentru mai multe succese legate de afaceri sau serviciu. Devin mult mai pragmatici și își rezolvă mai rapid problemele care apar. Se vor ciocni cu dificultăți financiare, dar cineva insistă să vă ajute. Astrologii vă recomandă să fiți mai atenți cu sănătatea voastră, pentru că programul haotic vă poate extenua foarte mult. Din cauza stresului pot apărea mai multe afecțiuni.

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021. Zodia Scorpion

Scorpionii sunt foarte nervoși și grăbiți în această săptămână. Nu au reușit să se odihnească în weekend și încep săptămână cu mai multe amânări. În schimb, la capitolul financiar vă puteți lăuda cu mai multe succese, pentru că reușiți, în sfârșit, să obțineți o sumă de bani mult dorită.Zodia Săgetător

Libertatea de gândire permite săgetătorului să se implice în noi proiecte, care în viitor o să-i prindă bine. Este o perioadă benefică pentru a descoperi ceva nou în relația cu partenerul de viață. Dacă nu aveți o persoană iubită, în această săptămână veți face primii pași pentru a cuceri o persoană pe care o simpatizați de mult timp.

Zodia Capricorn

În prima parte a săptămânii capricornii se vor preocupa de mai multe probleme familiale, care au intervenit foarte spontan în viața lor. În a doua parte a săptămânii se vor ciocni cu dificultăți financiare, care din păcate vă dau mari bătăi de cap. De asemenea, astrologii vă recomandă să aveți grijă de sănătatea voastră și să nu exagerați cu mâncarea nesănătoasă. Puteți avea și o intoxicație!

Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea o săptămână bogată în evenimente. Multe din ele vor fi plăcute, dar vor interveni și discuții neplăcute care, fără îndoială, o să vă pună pe gânduri. Din fericire, la capitolul financiar stați un pic mai bine, dar tot nu sunteți mulțumiți de câștigurile lunare.

 Zodia Pești

Peștii își vor îmbogăți viața amoroasă cu mai multe experimente. De asemenea, veți avea parte de mai multe surprize la final de săptămână legate de viitorul vostru. Poziția planetelor spune că veți avea dureri de cap sau poate chiar dureri de dinți pe care trebuie urgent să le rezolvați, nu doar cu niște pastile, dar cu mai multe vizite la medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *