joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Meteo. ANM vine cu noi detalii despre vremea în România. Ce zone vor fi lovite de ger după câteva zile de căldura neobișnuită?

Meteo. În următoarele zile ne așteptăm la o vreme foarte caldă, chiar dacă vor fi prezente ploile slabe și ninsorile în unele zone montane. Este uimitor că până joi seara, 11 februarie, în multe regiuni vor fi temperaturi extrem de ridicate, spre exemplu în sudul Munteniei se anunță 18-19 grade

Meteo. Vremea pentru data de 9 februarie

Conform informațiilor prezentate de Administraţia Naţională de Meteorologie, marți, 9 februarie, vremea va fi foarte caldă și perfecta pentru plimbări în aer liber. Respectiv, temperaturile maxime vor oscila între 3 și 4 grade în nordul Moldovei și în sudul Munteniei şi al Dobrogei temperaturile vor ajunge la 17 și 18 grade. Minimele vor coborî la 1 grad în nordul Moldovei şi 9 grade în sudul litoralului.

În Capitală temperatura maximă va fi e 15 și 16 grade, iar cea minima nu va coborî mai jos de 6 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi temporar înorat, mai spre seară va ploua.Vremea pentru data de 10 februarie

Miercuri, 10 februarie va fi o vreme deosebit de caldă și frumoasă pentru această perioadă a anului. Astfel, conform adevărul.ro în nordul Moldovei temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 4 grade, iar în regiunile sud-estice și sudice vor ajunge la 17 și 18 grade. Iar minimele nu vor coborî mai jos de -2 şi 8 grade. De asemenea, pe parcursul zilei se prognozează și ploi slabe, mai ales spre seară.

În București temperatura maximă va oscila în jur de 15 grade, iar minimele vor fi între 3 și 5 grade.Meteo. Vremea pentru data de 11 februarie

În timpul zilei de joi, 11 februarie ne așteptăm la o vreme caldă și plăcută în cea mai mare parte a țării. Dar în regiunile vestice valorile termice diurne vor fi  mai mici în comparație cu zilele trecute. Mai spre seara vremea se va raci foarte brusc și va devin chiar geroasă.

Prin urmare, temperaturile maxime vor fi încadrate între 5 și 6 grade în nordul Moldovei. Iar în Dobrogea va fi mai cald cu 18 și 19 grade. Temperaturile nocturne în toată țara vor fi în scădere accentuate și vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade.

În București, meteorologii anunță temperaturi diurne de 15  și 16 grade, iar noaptea valorile termice vor coborî până la  -4 grade.

Vremea pentru data de 12 februarie

Vineri, 12 februarie ANM anunță o vreme geroasă în special în jumătatea de nord a teritoriului. De asemenea, temporar va ninge în vestul, centrul şi nordul ţării. Cu mai multe detalii vom reveni peste câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *