joi, noiembrie 30, 2023
Retete

Pârjoale din piept de pui. Vei obține un prânz sau o cină senzațională. Rețeta rapidă care poate fi făcută în 30 de minute

Pârjoale din piept de pui. Dacă îți dorești să obții un prânz sau poate o cină în familie, atunci, ai venit pe articolul potrivit. Aceste pârjoale se gătesc foarte reped, în doar 30 de minute. Și cel mai important îți voi oferi o rețetă simplă, pe care oricine o poate face, doar cu puțin efort.

Rețeta este făcută pentru 4 sau 5 pârjoale. Dacă vreți să faceți mai multe bucăți, trebuie doar să dublați sau să triplați numărul de ingrediente.

Pârjoale din piept de pui. Toate ingredientele necesare:

  • Un piept de pui
  • O lingură făină
  • Doi căței de usturoi
  • Un ou
  • O lingură de maioneza sau smântână
  • Sare si piper

Hai să facem această rețetă în 30 de minute!

Primul pas este să tocăm foarte mărunt pieptul de pui și usturoi. Mai apoi, pieptul de pui trebuie pus într-un bol încăpător. Peste el adăugăm un ou, o lingură de făină, usturoiul tocat, o lingură de maioneză sau smântână. La final se adaugă sare, piper negru și se amestecă foarte bine.Al doilea pas este să punem ulei în tigaie. După ce uleiul este bine încins, punem pârjoalele cu ajutorul unei linguri. În tigaie puneți atâtea pârjoale cât încap, dar nu uitați că își măresc puțin volumul în timp ce se prăjesc. Nu uitați să le prăjiți pe ambele părți timp de 7 sau 8 minute.

Ultimul pas este să le scoatem din tigaie. Dacă vedeți că au mult ulei pe ele, puteți să le așezați pe un prosop de hârtie. Pârjoalele se pot mânca cu piure de cartofi sau o salată din legume. De asemenea, pârjoalele se combină foarte bine cu smântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *