sâmbătă, septembrie 23, 2023
Retete

Sandwich cu șuncă, brânză și ou. Rețeta unui mic dejun sănătos, care se prepară doar în 10 minute

Sandwich cu șuncă, brânză și ou. Îmi place să încep dimineața cu un mic dejun sățios și bogat în vitamine. În acest articol, vă prezint o rețetă care o să vă ia doar 10 minute din viața voastră. Ingredientele pot fi găsite la orice market sau supermarket.

Rețeta este concepută pentru o singură porție. Dacă vreți să gătiți pentru mai multe persoane, atunci dublați sau triplați numărul de ingrediente.

Sandwich cu șuncă, brânză și ou. Toate ingredientele necesare:

  • 2 felii de pâine toast
  • 1 felie șuncă
  • 1 felie brânză sau cașcaval
  • 2 ouă
  • 1 linguriță de ulei
  • sare și piper

Cum puteți obține un mic dejun în 10 minute?

Primul pas este să puneți ulei în tigaie. Lăsați uleiul să se încingă câteva secunde, în timp ce bateți două ouă într-un bol. Nu uitați să adăugați sare și piper negru după gust. Astfel, puneți ouăle bătute în tigaia cu uleiul încins. Peste câteva secunde adăugați și feliile de pâine.După un singur minut trebuie să întoarceți omleta invers cu pâinea în jos. Pe omletă e puneți o felie de șuncă și o felie de brânză sau cașcaval. Se pliază marginile de la omletă în interior și feliile de pâine se pun una peste alta.

Sandwich-ul e gata! Trebuie să-l scoateți pe o farfurie și dacă vreți puteți să-l tăiați triunghi. De asemenea, acest mic dejun se servește cu mai multe legume (castraveți, roșii, măsline sau ce aveți prin bucătărie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *