joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Temperaturi anormal de ridicate în următoarele zile în întreaga Românie. ANM a anunțat cum va fi vremea până pe 14 februarie. Prognoza meteo

ANM a anunțat cum va fi vremea. Luna februarie începe cu temperaturi anormal de ridicate în următoarele zile. ANM a prezentat ce vreme ne așteaptă până pe 14 februarie. Astfel, prima săptămână din această lună va fi cu o vreme deosebit de caldă, iar din a doua săptămână frigurile revin în întreaga Românie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prezentat prognoza meteo care este valabilă până pe 14 februarie. Se pare că vremea o ia razna în următoarele zile, pentru că vom avea parte de temperaturi de până la 16 grade Celsius.

ANM a anunțat cum va fi vremea. Vremea în Banat și Crișana

În Banat și Crișana  se vor înregistra valori termice mult mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Astfel, în Banat temperaturile maxime vor ajunge chiar la 15 grade, poate  și un pic mai mult. Iar minimele vor atinge 4 sau 5 grade. Ce privește temperaturile maxime în Crișana, ele vor oscila între 10 și 14 grade. Iar minimele nu vor coborî mai jos de 3 sau 6 grade.

Vremea în Transilvania și Maramureș

Potrivit informațiilor prezentate de ANM, în Transilvania și Maramureș vremea se va încălzi brusc. Prin urmare, în zona Transilvaniei media maximilor va fi între 4 și 5 grade, mai apoi va urca la 10 și 13 grade. Temperaturile nocturne vor ajunge la -1 grad, până spre 3 și 4 grade Celsius. Iar în Maramureș media maximilor va ajunge la 9 sau 11 grade, iar minimele vor oscila între 2 și 4 grade.ANM a anunțat cum va fi vremea. Vremea în Moldova și Dobrogea

În zona Moldovei și a Dobrogei în prima săptămână a lunii februarie vremea se va încălzi forte mult. Astfel, În Moldova maximele termice vor ajunge la 12 grade, iar minimele nu vor coborî mai jos de 3 sau 4 grade. Și în Dobrogea oamenii se vor bucura de un timp foarte cald și media temperaturilor maximilor vor ajunge la 7 sau chiar 13 grade. Iar minimele nu vor coborî mai jos de 2 sau 7 grade Celsius.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Meteorologii menționează că în Muntenia și Oltenia valorile termice vor crește foarte mult. Respectiv, În zona Munteniei maximele vor ajunge la 13 sau 15 grade în jurul datei de 5 februarie, iar minimele vor atinge în medie 2 sau 4 grade. Și în Oltenia vremea va fi foarte frumoasă, potrivită pentru o plimbare în aer liber, deoarece ziua temperaturile vor ajunge la 14 sau 16 grade. Iar minimele nu vor coborî mai jos de 3 grade.

Prognoza meteo. Vremea la munte

La munte ne vom aștepta la temperaturi maxime de 5 sau 6 grade în prima săptămână a lunii februarie. Iar minimele vor oscila între -6 şi -3 grade, conform informațiilor prezentate de Adevărul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *