joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) Caz îngrozitor în România! Un copil de 4 ani este bătut cu un par de mama sa. Motivul ar fi că i-a arătat un gest obscen. Atenție, imagini care pot afecta emoțional!

Caz îngrozitor în România! Un copil de 4 ani a fost bătut chiar de mama sa cu un par. Iar motivul ar fi că i-a arătat un gest obscen. Scenele au fost filmate de doi martori, care se pare că au fost amuzați de situația copilului și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Mama și-a bătut copilul într-un mod foarte crunt. Imaginile au fost publicate pe Facebook, dar peste câteva minute și video-ul și contul a fost șters. Cineva a salvat imaginile îngrozitoare și au apărut din nou în spațiul public. Jurnaliștii de la antena3.ro au prezentat cazul înfricoșător.

Caz îngrozitor în România!

Din video, putem observa cum femeia și-a pus copilul în genunchi cu mâinile sus și continua să-l lovească cu un par. Băiatul este speriat și disperat de durere, dar mama lui nu se oprește. Mai este un moment în care copilul încearcă să coboare din pat și este împins fără milă de femeie și cade pe jos.De asemenea, în imaginile înregistrate putem auzi cum țipă femeia și ce cuvinte folosește pentru a ”educa” copilul. Orbită de furie și nervi îl lovește fără să fie afectată de faptul că copilul pe care l-a adus pe lume țipă de durere.

De asemenea, putem observa că în momentul în care femeia s-a săturat să își bată propriul copil, cei doi martori continua să filmeze. Încearcă să arate urmele îngrozitoare lăsate de un par pe spatele micuțului. Vă avertizăm, urmează imagini care vă poate afecta profund emoțional. Bătaia nu este o educație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *