sâmbătă, septembrie 23, 2023
Actualitate

(VIDEO) Caz înspăimântător de violență în Suceava. Un tată a fost filmat în timp ce își trântește și bate copilul de 7 ani. Cruzimea lui este îngrozitoare. Reacția mamei la acest filmuleț

Caz înspăimântător de violență în Suceava. În spațiul public au ajuns niște imagini îngrozitoare cum un bărbat își bate propriul copil. Cazul s-a întâmplat în comuna Frumosu, judeţul Suceava. Video-ul poate avea un impact puternic emoțional.

În imaginele video se vede clar cum un bărbat își trântește fiul de pământ și îl lovește în mod repetat cu o scândură. Toate aceste scene se întâmplau în fața mamei, care în tot acest timp nu a intervenit cu nimic, doar se amuza. Este cunoscut că tatăl agresor a fost reținut de poliție, conform informațiilor prezentate de adevărul.ro.

„Bărbatul agresor în vârstă de 48 de ani a fost  reţinut de poliţişti şi condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună masuri procesuale inclusiv măsuri preventive de libertate”, a spus Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Caz înspăimântător de violență în Suceava

Înregistrarea video a ajuns pe Facebook și se vede explicit cum bărbatul fără nici o milă își apucă copilul de gât și îl trântește de podeaua case. Apoi, în mod repetat își bate copilul cu o scândură. Mama acestui băiat se amuză și fumează liniștită o țigară.După ce imaginile au ajuns în spațiul public polițiștii au început o anchetă. Au luat legătura cu mama copilului, dar aceasta nu a vrut să depună o plângere împotriva soțului. Femeia a refuzat să ia vrei măsura pentru a preveni violența asupra copilului.

De asemenea, acest caz a ajuns la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenții sociali au pornit o anchetă, pentru că tatăl este foarte violent, iar în casă mai sunt încă 5 copii: doi gemeni în vârstă de 10 ani, un copil de 7 și doi adolescenți de 14 și 15 ani.

Femeia și-a data seama că riscă să își piardă drepturile asupra copiilor și a acceptat să părăsească casă. Se adăpostesc împreună cu toți copii în centrul al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *