marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

(VIDEO) Doliu în politică! Samuel Calotă și soția sa și-au pierdut viața într-un accident de circulație din Brașov. Ce mesaj a postat politicianul cu puțin timp înainte de tragedie?

Doliu în politică! Un grav accident s-a întâmplat luni seara, 8 februarie în județul Brașov, la Tohanu Nou. Mașina condusă de Samuel Calotă a izbit un cap de pod și s-a răsturnat, conform informațiilor prezentate de portalul de știri Brașov Metropolitan.

Samuel Calotă este unul din cei mai cunoscuți politicieni din județul Teleorman. Mașina care s-a răsturnat se afla între Râșnov și Tohanu Nou. În teribilul accident și-a pierdut viața și soția acestuia. După ce echipajele de salvare au ajuns la fața locului cei doi erau inconștienți și au fost declarați decedați.

Doliu în politică!

Din păcate mașina pe care a condus-o Samuel Calotă s-a făcut praf și asta puteți observa în imaginile de mai jos. ISU Brașov a intervenit foarte rapid cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă. De asemenea, la fața locului au ajuns și trei echipaje SMURD, dintre care un echipaj de terapie intensivă cu medic.

Medicii nu au reușit să resusciteze pe cele două victime. Conform primelor informații accidental s-ar fi produs din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, pe DN73. Acolo există o curbă foarte periculoasă la dreapta, în zona cu declivitate accentuată.Politicianul și-a prevestit moartea?

Este cunoscut faptul că Samuel Calotă era președintele Pro România Teleorman. Iar înainte de a se întâmpla acest accident, politicianul a publicat pe pagina sa de Facebook o poezie tristă de Bacovia. Unii oamenii cred că și-ar prevestit sfârșitul tragic și cred moartea lui una foarte suspectă.

”Poezia zilei

Plumb – George Bacovia

Dormeau adânc sicriele de plumb,

Și flori de plumb și funerar veștmânt

Stam singur în cavou… și era vânt…

Și scârțâiau coroanele de plumb.

Dormea întors amorul meu de plumb

Pe flori de plumb, si-am început să-l strig

Stam singur lângă mort… și era frig…

Și-i atârnau aripile de plumb”, a fost mesajul publicat de Samuel Calotă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *