joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) Noi detalii ieșite din comun despre bărbatul care și-a bătut copilul din Suceava. Acesta a stat la închisoare pentru faptul că și-a violat fiica, sub privirea celorlalți copii

Bărbatul care și-a bătut copilul din Suceava. Au apărut noi detalii despre tatăl din Suceava care și-a bătut copilul. Presa a aflat că acesta a mai stat la închisoare, pentru o faptă încă mai îngrozitoare. Și-a violat fiica, sub privirea celorlalți copii și a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Marius Matei de 48 de ani, din satul Deia, comuna Frumosu, judeţul Suceava a mai stat după gratii. Conform informațiilor prezentate de adevărul.ro, a fost condamnat la închisoare pentru 8 ani, dar a fost eliberat după 6 ani în baza recursului compensatoriu.

Bărbatul care și-a bătut copilul din Suceava

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, marți, 9 februarie, întrucât și-a bătut cu răutate copilul de 7 ani. Imaginile au ajuns în spațiul public și polițiștii s-au apucat de treabă. Dar bărbatul va fi eliberat după expirarea termenului de reținere, deoarece procurorii au decis să îl ancheteze sub controlul judiciar.Bărbatul și-a violat fiica vitregă

În presă au apărut informații că bărbatul și-a violat fiica vitregă de 14 ani în prezența altor copii, care atunci aveau 6 și 7 ani. Violul a fost comis în 2013 și fata nu s-a putut apăra, întrucât suferea de handicap fizic şi mintal. Cu toate acestea a încercat să-i povestească mamei momentele de groază prin care trece, dar femeia nu a crezut-o.Bărbatul nu a vrut să își recunoască faptele, iar femeia l-a apărat în faţa anchetatorilor, menționând că fiica ei a inventat totul în capul ei. Conform testului poligraf prin care a trecut Marius Matei a arătat că nu a fost sincer. Iar copila a fost supusă unui examen medico-legal, care până la urmă a confirmat violul.

Cel mai îngrozitor este faptul că după șase ani de închisoare, nevasta la primit cu brațele deschise acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *