luni, decembrie 4, 2023
Actualitate

(VIDEO) O femeie din Vâlcea bătută de copiii săi de 8 și 11 ani. Tatăl se amuza în timp ce fiica mai mare filma toate scenele

O femeie din Vâlcea bătută de copiii săi. Pe internet a apărut un video șocant cu o mamă bătută de doi copii ai săi. Incidentul s-a produs în Vâlcea. În imagini putem observa cum femeia este lovită cu parul în cap și începe să plângă. Iar în acest timp, concubinul ei se amuza pe seama asta.

După apariția video-ului pe rețele de socializare, acest caz a ajuns în vizorul polițiștilor vrânceni. Aceștia s-au autosesizat după ce femeia de 41 de ani din localitatea Jitia a fost bătută de copiii săi minori.

O femeie din Vâlcea bătută de copiii săi

Violența a fost provocată de concubinul femeii. Acesta se afla în stare de ebrietate, iar apoi a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

„La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani”, a afirmat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.
Prin urmare, echipajul de poliție s-a deplasat la locul faptei împreună cu persoane din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. După ce au fost efectuate cercetările preliminare, s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani, aflat în stare de ebrietate, și-a pus copiii să o bată pe mama lor cu parul.

Tot incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de către fiica cea mai mare. Femeia a suferit lovituri cu mai multe obiecte de vestimentație dar și cu nuiaua. După efectuarea investigațiilor, mama și cei trei copii au fost internați într-un centru maternal.

Concubinul femeii supuse violenței, a fost reținut pentru 24 de ore. Pe numele acestuia a fost instituit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *