joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) Patru tineri s-au luat la pumni într-un centru comercial din Craiova. Unul din ei a fost transportat la spital. Care este motivul scandalului?

Marți seara, patru tineri s-au luat la pumni într-un centru comercial din Craiova. Zeci de craioveni au asistat la scene de violență și înjurături. Toate acestea s-au întâmplat alături de paznicii mall-ului.

Martorii acestor scene, spun că totul a pornit de la vânzarea neautorizată a unor parfumuri în incinta mall-ului. Doi tineri mergeau prin centru comercial cu niște plase în mâini și propuneau trecătorilor să le procure. Aceștia afirmau că sunt parfumuri originale, ce au un preț extraordinar de convenabil, ce nu are concurență.

Patru tineri s-au luat la pumni

Într-un moment dat, indivizii au propus să achiziționeze parfumurile, la doi băieți. Unul din ei, i-ar fi reproșat că produsul nu este original: ” Mânca-ți-aș, îmi vinzi tu mie făcături? Mă pricep la astea”. Situația s-a agravat imediat, și vânzătorii de parfumuri au agresat pe cei doi tineri, lovindu-i cu pumnii și picioarele, pentru că ”le-a făcut de râs marfa”.

Unul din băieți a fost doborât la pământ, fiind lovit numeroase ori cu picioarele, iar al doilea a încasat și el mulți pumni. Câțiva trecători au sărit la ajutor, despărțindu-i, iar vânzătorii de parfumuri imediat au dispărut.Toată scena a fost filmată de un martor, ulterior, video a fost postat în rețea.

La locul incidentului, imediat, s-au deplasat polițiștii, care au fost sesizați de acest caz. Prin urmare, s-a constatat izbucnirea unui conflict între 2 tineri pe de o parte și alți 2 pe de altă parte. În urma acestei bătăi, unul din tinerii, de 21 de ani a fost transportat la spital, pentru că avea nevoie de îngrijire medicală.

„În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniştii publice şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie şi a dispunerii măsurilor legale“, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Deocamdată, polițiștii craioveni nu au reușit să prindă persoanele ce comercializau ilegal parfumurile în mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *