miercuri, septembrie 27, 2023
Actualitate

(VIDEO) Un bărbat a dat de pământ un copil la un teren de joacă. Individul a rezolvat în așa fel cearta dintre fiul său și alt băiat

Un bărbat a dat de pământ un copil la un teren de joacă. Incidentul s-a produs pe raza municipiului Hunedoara, duminică, 7 februarie 2021. Individul a trântit copilul de pământ, în urma unei certe între fiul său și, respectiv, copilul care a suferit, conform Digi24.

Prin urmare, echipajul de poliție din cadrul IPJ Hunedoara s-a deplasat la fața locului. A fost stabilit faptul că doi copii se aflau lângă un leagăn și s-au certat. În câteva minute a venit tatăl unuia din băieți și l-a ridicat pe celălalt minor, și l-a dat de pământ cu forță.

Un bărbat a dat de pământ un copil

În urma incidentului, minorul a avut nevoie de îngrijire medicală. La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței și l-au transportat la spitalul municipal Deva.

Din imaginile ce au fost publicate pe Facebook, se vede cu bărbatul se apropie de victimă, îl ridică, apucându-l de haine și îl trântește de pământ. Copilul a rămas nemișcat la podea și a început a plânge.Poliția a identificat suspectul. Acesta fiind un bărbat de 29 de ani, din Hunedoara. A mărturisit că a auzit cum fiul lui se ceartă cu un alt copil, și a venit din spatele blocului până la terenul de joacă. Într-un moment de furie, l-a apucat pe băiat și l-a dat de pământ, iar apoi a plecat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal. Astăzi, 8 februarie, trebuie să se facă propunerea pentru arestarea preventivă a acestuia.

Pentru a reconstitui cele întâmplate, individul încătușat a fost condus până la terenul de joacă de criminaliști, ceea ce se vede și în video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *