marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Top 5 cele mai bogate zodii. Ce spune horoscopul miliardarilor?

Top 5 cele mai bogate zodii. Anual se face topul celor mai bogate zodii. Haideți să vedem care sunt cele mai descurcărețe, prospere și desigur cele mai bogate zodii. Unele din ele își păstrează poziția de la an la an, iar altele și-o modifică.

Locul 5 – Racul

Mai mult despre raci se spune că sunt persoane emotive și sufletiste. Iar domeniul afacerilor, nu este punctul forte al acestui nativ. Cu toate acestea, sunt câțiva oameni raci, ce sunt în top 100 miliardari ai lumii. Unii dintre cei mai renumiți sunt: Charlene de Carvalho-Heineken și Elon Musk.
Top 5 cele mai bogate zodii. Locul 4 – Săgetători

Săgetătorilor le place riscul. De asemenea, le place să facă diferite operațiuni și cu banii. Ei pot aduna o mulțime de bani și să îi piardă într-o clipă. Acest fapt poate dăuna foarte mult afacerii. Din motivul dat se află pe locul 4. Persoanele bogate ce s-au născut sub semnul zodiacal săgetător sunt: Steven Spielberg și Anna Cox Chambers.

Locul 3 – Pești

Peștii sunt foarte ambițioși și urcă repede pe scara carieristică. Cu siguranță se numără printre cele mai bogate zodii. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt responsabile și reușesc să obțină mulți bani. Dar să nu uităm, că mai este și norocul care este prezent adesea la ei. Printre persoane bogate ale acestei zodii sunt: Michael Dell și Rupert Murdoch.
Top 5 cele mai bogate zodii. Locul 2 – Berbeci

Indiferent că sunt foarte risipitori și haotici, nativul berbec ocupă un loc cinstit în topul miliardarilor ale lumii. Acest fapt se datorează, în cea mai mare parte, ambiției și tenacității pe care o au. Sunt tocmai 10 miliardari în lume, care s-au născut sub acest semn zodiacal, între care și Larry Page, fondatorul corporației Google.

Locul 1 – Leu

Prima poziție în acest top, îl ocupă zodia leu. Cei mai mulți miliardari din lume, s-au născut sub acest semn zodiacal. Leii sunt foarte ambițioși, bătăioși și atrași de puterea banilor. Majoritatea oamenilor faimoși și bogați sunt lei. Printre ei se numără și Yves Saint Laurent și Larry Ellison.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *