miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 8-14 Martie 2021. Previziuni complete. Taurii și Gemenii vor cunoaște o persoană extraordinară, iar Berbecii vor obține ce și-au dorit de mult timp

Horoscop săptămânal 8-14 Martie 2021. Această săptămână va trece foarte interesant și provocator pentru unii nativi. Astrologi au evidențiat trei zodii cu un mare noroc în această perioadă. Taurii și Gemenii vor face cunoștință cu o persoană extraordinară, iar Berbecii, în sfârșit, vor obține ce și-au dorit de mult timp.

Horoscop săptămânal 8-14 Martie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru săptămâna 8-14 martie, în funcție de zodia ta.

Zodia Berbec

Astrologii spun că berbecii vor avea o săptămână fantastică din mai multe puncte de vedere. În primul rând, vor primi o propunere care o să-i schimbe viață și, în sfârșit vor obține ce și-au dorit de mult timp. În al doilea rând, berbecii sunt mai deschiși spre noi orizonturi și s-ar putea să își schimbe locul de muncă sau să înceapă să primească mai mulți bani la vechiul loc de muncă.

Zodia Taur

Taurii în această perioadă se concentrează pe tot ce înseamnă probleme financiare. Începe să elimine cheltuielile care nu au nici un sens. S-ar putea ca cineva să fie indignat pentru atitudinea voastră față de unele lucruri. La final de săptămână astrologii spun că taurii vor avea ocazia să cunoască o persoană extraordinară care o să-i schimbe viața.

Zodia Gemeni

Gemenii începe să acorde mai mult timp vieții personală și analizează foarte bine oamenii care îi înconjoară. De asemenea, datorită unei întâmplări din această săptămână începi să ai mai multă încredere în propria persoană și reacționezi cu o frumoasă aroganță în unele momente. Astrologii spun că nu este exclus că gemenii vor cunoaște o persoană extraordinară care va apărea foarte spontan în vizorul lor.Horoscop săptămânal 8-14 Martie 2021. Zodia Rac

Săptămâna 8-14 martie te găsește lipsit de energie. Nu reușește să facă nimic din ce și-a planificat. Astrologii vă recomandă să nu vă întristați, pentru că în ultima perioadă ați lucrat foarte mult și chiar aveți nevoie de zile în care multe planuri se amână. Lucrurile încep să își revină mai aproape de sfârșitul săptămânii.

Zodia Leu

În această săptămână leii muncesc mai mult decât în mod normal și știu clar ce vreau de la viitor. În ultima perioadă au fost destul de haotici și nu știau clar ce își doresc de la viață. Dar în săptămâna 8-14 martie lucrurile se schimbă și leii devin mai puternici. Poziția planetelor arată că vă așteaptă și o nouă colaborare care o să vă ofere mai mare încredere în cea ce faceți acum.

Zodia Fecioară

Zodia Fecioară are multă încredere în sine, din acest motiv, determinarea este prezentă pe tot parcursul săptămânii. Au parte de o perioadă cu adevărat productivă și sunteți admirați de cei din jur. Fiți sigur că o persoană influentă va observa eforturile voatre și o să vină cu o propunere, care o să vă pună pe gânduri.Horoscop săptămânal 8-14 Martie 2021. Zodia Balanță

În această perioadă balanțele sunt mai vocali decât în mod normal și reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă. Astrologii vă recomandă să aveți mai mare grijă de sănătatea voastră, deoarece s-ar putea ca unele afecțiuni mai vechi să revină în viața voastră. Evitați conflictele, întrucât riscați să vă creați noi dușmani.

Zodia Scorpion

Răbdarea te caracterizează, în săptămâna 8-14 martie. Reușești să rezolvi niște probleme familiale și demonstrezi că ai o atitudine serioasă în multe situații. De asemenea, s-ar putea ca cineva să fie iritat din cauza succesului pe care îl aveți la învățătură sau la locul de muncă. Fiți mai atenți când conduceți mașina sau vă aflați în transport public, pentru că s-ar putea petrece un accident.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o săptămână destul de agitată din cauza unei persoane. Din păcate, nu toată lumea este atât de serioasă și punctuală așa cum este zodia săgetător. La final de săptămână veți trece printr-o discuție, din care o să extrageți lecția cea mai importantă ca să supraviețuiești în viață.Horoscop săptămânal 8-14 Martie 2021. Zodia Capricorn

În această perioadă te concentrezi pe nevoile persoanelor din jurul tău și periodic uiți de tine. Poziția planetelor spune că o să treceți printr-o situație care o să vă facă să vă gândiți mai mult la sănătatea fizică și mentală. De asemenea, la final de săptămână vă veți bucura de un cadou bine meritat.

Zodia Vărsător

Zodia vărsător se dedică relațiilor emoționale și încearcă să fie cât mai sincer, ca să evite neînțelegerile. Poziția planetelor arată că cineva foarte apropiat o să încerce să vă amăgească sau nu o să vă spună niște lucruri până la capăt. La capitolul bani lucrurile meg tot mai bine la final de săptămână, poate chiar obțineți niște bani în plus.

Zodia Pești

În această săptămână zodia pești o să aibă mult de învățat și de analizat. Vor apărea tot felul de evenimente sau situații care o să vă trezească unele dubii legate de o persoană. La final de săptămână vă așteaptă o surpriză la capitolul bani, care o să vă ajute foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *