marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Ce fel de părinte vei fi, conform zodiei tale? Astrologii vin cu caracteristici concrete

Ce fel de părinte vei fi, conform zodiei tale? Știm cu toții că astrologia ne influențează viața într-un mod mai intens sau mai puțin. Însă, v-ați gândit vreodată că zodia poate influența și rolul tău de părinte?

Chiar dacă ești prea tânără ca să ai copii, sau poate deja ești părinte, este interesant să afli ce spun stelele despre cum să îți crești copiii.

Ce fel de părinte vei fi, conform zodiei tale? Berbec

În calitate de părinte, îți vei învăța copii să fie modești, dar și ambițioși. Succesul copiilor tăi va fi alimentat de pasiune, pentru că ești semn de foc. Nu trebuie de uitat nici de distracție. Copiii tăi vor aștepta cu nerăbdare o excursie nouă alături de tine.

Taur

Taurul este un părinte iubitor. Va încerca să creeze bunăstare și securitate în cămin, atât cât poate. Acestui nativ îi place mult să petreacă timpul acasă, alături de familia lui. Cred că taurii sunt unii dintre cei mai răbdători părinți.
Gemeni

Acest nativ, în calitate de părinte, își poate inspira copilul la multe fapte bune. Este distractiv, dar și impulsiv periodic. Adoră să petreacă timpul împreună cu copiii, în special să facă activități fizice. Gemenii vor să își învețe copiii lucruri noi, uneori chiar și pe cele pe care singuri nu le cunosc.

Ce fel de părinte vei fi, conform zodiei tale? Rac

Racilor le plac foarte mult tradițiile familiale. Le place să vizioneze un film împreună cu toți membrii familiei și să ia cina la un loc. Sunt destul de indulgenți față de copiii lor. Însă pot fi și momente când se comporta arogant. Un dezavantaj este faptul că pot deveni prea implicați în viața copiilor săi, astfel sufocându-i cu atenție.
Leu

Acestui nativ îi place să se laude copiilor săi cu succesele pe care le-a avut și el la vârsta lor. Chiar și cele mai mici succese vor fi împărtășite. Leilor le place să-i facă fericiți pe copiii, astfel, nu le refuză niciodată să le cumpere ceea ce vor ei. Uneori, pot uita de nevoile copiilor, axându-se doar pe a le îndeplini pe cele proprii.

Fecioară

Fecioarele sunt obsedate de curățenie. Casa lor niciodată nu este murdară. Astfel, copiii acestui nativ vor învăța și ei să fie responsabili și să adune jucăriile după ce nu le mai folosesc. Fecioara este un părinte altruist și curios. Va cunoaște aproape orice detaliu din viața copilului său și îl va ajuta în momente dificile.
Ce fel de părinte vei fi, conform zodiei tale? Balanță

Balanțele uneori cedează foarte repede. Sunt foarte devotate copiilor săi și întotdeauna vor găsi timp ca să i-l acorde. Secrete în familie nu vor fi, pentru că acest nativ este de încredere. Pe lângă atenția pe care o va oferi copiilor, se va aștepta la reciprocitate din partea lor.

Scorpion

Acest nativ în calitate de părinte mereu își va ține copiii ocupați. Își va dori ca aceștia să aibă ocupații și în afara școlii. Să frecventeze cursuri de karate, dansuri sau pian. Scorpionii prețuiesc timpul petrecut alături de membrii familiei, din acest motiv, se străduie să-l petreacă util.
Săgetător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal își iubesc viața extrem de mult. La rândul lor, speră că și copiii săi moștenească entuziasmul dat. Săgetătorilor le place să organizeze călătoriile sau excursiile pentru întreaga familie. Iar ca părinte, va fi sincer cu copiii săi și îi va ajuta mereu nu doar cu sfaturi, dar și cu acțiuni.

Ce fel de părinte vei fi, conform zodiei tale? Capricorn

Capricornii sunt foarte perseverenți și muncitori. Iar aceste calități se vor extinde și asupra copiilor săi. Mereu vor fi un exemplu bun de urmat și le va oferi tot pentru a avea o copilărie fericită. Uneori, capricornii pot fi prea serioși, fapt care nu le va plăcea copiilor, însă va fi necesar pentru educația lor.
Vărsător

Acest nativ, în calitate de părinte, visează să fie cel mai bun prieten al copilului său. Le va povesti experiențele hazlii pe care le-a trăit în trecut. Iar în timpul cinei va monopoliza discuția, relatând poveștile nebune din copilărie. Un minus ar putea fi faptul, că uneori acești părinți își doresc ca copilul său să reușească ceea ce nu au putut ei. Astfel, dacă părintele vărsător voia să cânte la chitară și nu i-a reușit, își va da copilul la școală de muzică.

Pești

Acest părinte mereu își va încuraja copilul în tot ceea ce face. Mai mult, peștii, își văd copiii ca pe niște îngeri, protejându-i tot timpul și crezând-i că în orice situație au dreptate. Peștii pot fi serioși, însă când vine vorba de copiii lor, ei sunt gata să îi protejeze de orice năpastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *