joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Cum reacționează zodiile după o despărțire? Unii sunt indiferenți, iar alții pot intra în depresie

Cum reacționează zodiile după o despărțire? Despărțirea într-un cuplu este foarte neplăcută. Aceasta poate fi însoțită de certuri și scandaluri. Dar poate trece și calm, evitându-se jigniri în adresa partenerului.

Deși, despărțirile sunt respingătoare, uneori, este varianta cea mai bună, decât să stai într-o relație toxică. Fiecare reacționează diferit la astfel de noutăți, așa că haideți să vedem cu reacționează fiecare zodie, în parte, la despărțire.

Cum reacționează zodiile după o despărțire? Berbec

Pentru berbeci, despărțirea este o adevărată tragedie. O va face pe victima și va face diferite reproșuri în adresa partenerului. Însă, această dramă este pentru moment. Berbecul se va lua în mâini, va analiza situația și se va calma.

Taur

Dacă nativul din zodia taur se va despărți , acesta nu va încerca să reînvie relația. Datorită faptului că taurii sunt foarte orgolioși, chiar dacă simt lipsa partenerului, nu vor încerca să-l recupereze. Pentru ei, odată ce pasul este făcut, nu mai este cale înapoi.
Gemeni

În cazul unei despărțiri, gemenii vor masca foarte bine emoțiile lor. Aceștia au un al 6-lea simț care îi șoptește când să se pregătească de astfel de situații. Acest nativ este foarte puternic emoțional. Anume din această cauză, chiar dacă le este greu, nu vor arăta asta nimănui.

Cum reacționează zodiile după o despărțire? Rac

Cei mai sensibili din punct de vedere emoțional sunt racii. Aceștia au nevoie de atenție și dragoste din partea partenerului. Dacă relației i-a venit sfârșit, racii se vor interioriza și vor arăta doar indiferența falsă. Însă, în realitate, aceștia vor avea nevoie de mare susținere.
Leu

Nativul leu ca și alte multe zodii va demonstra o indiferență la despărțire. Însă, va păstra o speranță că partenerul se va întoarce înapoi și va spune că nu-și imaginează viața fără leu. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt destul de încăpățânate și cred că mereu au dreptate. Iar la despărțire, chiar dacă e din vina sa, o va pune pe umerii partenerului.

Fecioară

Dorința mare a fecioarelor este de a avea o relație stabilă, în care lucrurile decurg în așa mod cum își doresc. În caz de despărțire, nu vor încerca să reînvie relația, dar se vor adânci în muncă pentru a ține departe gândurile de vinovăție.
Cum reacționează zodiile după o despărțire? Balanță

Nativii zodiei balanță sunt echilibrați în tot, respectiv și în relație. Dacă vor simți că relația lor se prăbușește, vor trece ușor peste situație și vor învăța o lecție din asta. Apoi își va căuta partener nou. Balanțele se resemnează foarte repede și vor trece rapid peste această etapă dură din viața lor.

Scorpion

Persoanele scorpion sunt foarte categorice. Acestea sau iubesc cu toată inima sau urăsc din tot sufletul. În momentul când se va despărți, scorpionul va face tot posibilul ca partenerul său să se simtă vinovat de cele întâmplate. Astfel, o despărțire va face scorpionul mai puternic decât era înainte.
Săgetător

Săgetătorii sunt cei care au nevoie de dragoste constantă. Iar în cazul unei despărțiri se vor resemna foarte repede cu cele întâmplate și își vor căuta imedia alt partener. Pentru că au nevoie de atenție și afecțiune din parte cuiva.

Cum reacționează zodiile după o despărțire? Capricorn

Nativii zodiei capricorn vor încerca să de-a o nouă șansă relației sale. Va putea ierta multe lucruri, în afară de trădare. dacă aceasta se va întâmpla, partenerul va fi urât din tot sufletul de către capricorn și nu va mai avea loc în viața acestuia.
Vărsător

Devotamentul este una din caracteristicile principale ale vărsătorului. Din acest motiv, ei doresc ca și partenerul lor să fie la fel de devotați și în momentul despărțirii. Vor fi triști prima perioadă, însă apoi totul va reveni la normal și își vor căuta o nouă persoană, uitând totul ce a fost anterior.

Pești

Cei mai sensibili nativi din zodiac sunt peștii. Ei se dedică total relației, iar în momentul când vor fi părăsiți vor simți un gol sufletesc imens.  Este posibil să între chiar și în depresie, din care va fi foarte dificil de ieșit. Îi va măcina și multe întrebări legate de fostul partener. Această stare poate persista până la apariția altei persoane de care se va îndrăgosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *