joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Cele mai îndrăznețe lucruri în pat, pe care e dispusă fiecare zodie să le facă

Cele mai îndrăznețe lucruri în pat. Psihologii și experții în relații, susțin că o relație solidă se menține pe o comunicare sănătoasă, iar în al doilea rând pe o viață amoroasă activă. Din acest motiv, este important să îți cunoști partenerul din toate punctele de vedere.

Amorul are un rol esențial într-o relație, iar fiecare nativ are un rol. Unora le place totul să fie tradițional, iar alții preferă să experimenteze. Haideți să vedem la ce este gata în pat, fiecare zodie.

Cele mai îndrăznețe lucruri în pat. Berbec

Acest nativ adoră să experimenteze. Mereu optează pentru ceva nou. În dormitor este destul de spontan și vrea să diversifice viața amoroasă cu diferite chestii neobișnuite. Monotonia în pat este cel mai mare coșmar.

Taur

Confortul taurilor le place nu doar în viața de zi cu zi, dar și în viața amoroasă. Când vine vorba de pat vor fi mai pasivi decât partenerul. Uneori pot fi motivați foarte ușor, iar alteori trebuie partenerul să fie mai original, pentru a impresiona acest nativ.
Gemeni

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt foarte pasionale și jucăușe. Au o poftă nestăpânită de a ajunge la plăcerile trupești. Însă, nu sunt gata mereu pentru experimente exagerate. Vor fi uimite dacă într-un moment nepotrivit, partenerul îi va propune lucruri ce le depășesc limitele.

Cele mai îndrăznețe lucruri în pat. Rac

Datorită faptului că nativul rac este cel mai iubitor și grijuliu semn astrologi, acesta va accepta orice provocare în pat. Cel mai important lucru pentru raci, este să satisfacă plăcerile partenerului.
Leu

Fără îndoială, acest nativ este cel mai bun partener în pat. Deși, leii sunt egoiști în pat, partenerul nu va observa că este lipsit de atenție, întrucât va fi fascinat de capacitatea acestora de a face să se simtă minunat.

Fecioară

Aventurile nu sunt pentru fecioară. Acestui nativ, nu prea îi place să experimenteze. Preferă mai mult modelele clasice în ceea ce privește amorul. Este nevoie de foarte multă muncă, pentru a convinge o fecioară să încerce lucruri noi.
Cele mai îndrăznețe lucruri în pat. Balanță

Mereu vei avea parte de atenție și afecțiune, datorită carismei pe care o ai. Adesea, poți fi lăudat de performanțele pe care le demonstrezi în pat. Din acest motiv, nu prea îți bați capul pentru a-ți îmbunătăți tehnicile, pentru că ești convins că te pricepi destul de bine.

Scorpion

Acest nativ, în pat, poate fi descris printr-un singur cuvânt: dominație. În momentul în care ajungi în dormitor cu partenerul tău, acesta va fi puțin șocat de presiunea care este pusă asupra lui. Celelalte semne zodiacale ar putea lua lecții de la scorpion în domeniul artei amorului.
Săgetător

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal se plictisesc foarte repede în pat. Astfel, partenerul lor nu ar trebui să se mire, că săptămânal îi este propus câte ceva nou. Săgetătorii consideră că viața este prea scurtă pentru a nu experimenta mereu.

Cele mai îndrăznețe lucruri în pat. Capricorn

Aceste persoane greu se deschid în fața cuiva. Însă, dacă ai reușit să atingi inima acestui nativ, ți se va deschide complet. Prin urmare, îl vei descoperi dintr-un alt unghi. Vei observa că poate face lucruri în pat, la care nici nu te-ai gândit.
Vărsător

Practicile noi în pat, nu sunt pentru vărsători. Însă, există cazuri când din simțul datoriei, îi vei returna partenerului favoarea lui. Astfel, acest nativ preferă ca partenerul să fie satisfăcut din toate punctele de vedere, iar apoi se gândește și la propriile plăceri.

Pești

Peștii sunt niște persoane senzuale, pentru care conexiunea emoțională este foarte importantă. Prin urmare, dragostea în pat va fi mai aprinsă dacă partenerul va ști cum să te facă să te simți bine. În dormitor, preferi să nu te grăbești. Îți plac săruturile și îmbrățișările lungi. Astfel, și partenerul ar trebui să fie pregătit pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *