joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 15-21 Martie 2021. Previziuni complete. Scorpionii și Săgetătorii vor obține o sumă de bani, iar Capricornii găsesc răspunsurile căutate de mult timp

Horoscop săptămânal 15-21 Martie 2021. Această săptămână vine cu realizări frumoase pe plan profesional și financiar pentru o bună parte din nativi. Astrologii au evidențiat scorpionii și săgetătorii, întrucât vor obține o sumă de bani, iar capricornii vor găsi răspunsurile căutate de mult timp.

Horoscop săptămânal 15-21 Martie 2021

Află ce au pregătit poziția planetelor pentru această săptămână conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea o săptămână încărcată la studii sau la serviciu. Apar o mulțime de oportunități de care neapărat berbecul trebuie să se folosească ca să obțină noi succese. La capitolul sănătate stați mai rău, pentru că din cauza programului încărcat și stresului încep să apară noi afecțiuni. Poziția planetelor arată că în această perioadă veți avea o întâlnire frumoasă cu o persoane pe care o simpatizați.

Zodia Taur

Zodia taur se simte mai încrezută în propriile forțe și își asumă riscul de a începe ceva nou. Acest nativ are șanse să realizeze lucruri incredibile cu ajutorul creativității și inteligenței sale. La final de săptămână veți primi o noutate care de la început o să vă întristeze, dar peste o perioadă o să vă dați seama că așa e mai bine.

Zodia Gemeni

Gemenii trebuie să se gândească de două ori înainte să cheltuie banii în această perioadă. Are tendința să cumpere multe produse de care nu are nevoie și pur și simplu, se lasă convinsă de părerea celor din jur. De asemenea, astrologii spun că trebuie să ai mare atenție la comunicare, pentru că riști să spui niște informații despre tine, care în viitor o să te pună într-o situație penibilă.Horoscop săptămânal 15-21 Martie 2021. Zodia Rac

Acest nativ se bucură de noi oportunități pe plan profesional. Demonstrează în această perioadă că poate fi un om de încredere și priceput în ceea ce face. Pe parcursul săptămânii veți avea mai multe surprize pe plan personală. Se pare că cineva insistă să aibă un loc aparte în viața racilor.

Zodia Leu

Leii se simt presați de timp, pentru că trebuie să facă o însărcinare într-un timp foarte redus. Poziția planetelor mai arată că la mijloc de săptămână veți avea noroc la bani, deoarece veți obține mai mulți bani, decât în mod normal, în urma unui proiect. La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, deoarece încet, încet scăpați de o afecțiune.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt foarte controlate în această perioadă datorită unor persoane foarte serioase. Reușiți să îndepliniți toate planurile și chiar să vă pregătiți pentru un eveniment important. Poziția planetelor arată că ajungeți la un compromis cu persoana iubită sau cu un partener de afaceri. La final de săptămână vă bucurați de atenția celor dragi.Horoscop săptămânal 15-21 Martie 2021. Zodia Balanță

Zodia balanță are o mulțime de treburi în această săptămână și o parte din ele au scopul de a schimba situația financiară. În această perioadă reușiți să convingeți un om, deoarece aveți la îndemână cele mai potrivite cuvinte. De asemenea, vă așteaptă o discuție serioasă cu partenerul de viață sau de afaceri. Nu uitați să acordați mai mult timp sănătății, întrucât organismul vostru vă arată primele semne de oboseală.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt considerați norocoșii zodiacului în această săptămână, pentru că au noroc la bani. Chiar De la începutul săptămânii primesc o propunere care o să vă aducă la final de săptămână sumă frumoasă de bani în buzunarul vostru. De asemenea, în această perioadă o să participați la un eveniment, poate familial, care nu o să vă aducă plăcerea dorită din cauza unui incident.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au noroc la bani în această perioadă, datorită comunicării. Acest nativ are toate cuvintele potrivite la ei și reușesc să convingă mai mulți oamenii. În așa fel, pe parcursul săptămânii se vor lăuda cu câștiguri de bani mai mari, decât în mod normal. De asemenea, veți ave noroc și la capitolul dragoste, poate chiar o să cunoașteți un nou om.Horoscop săptămânal 15-21 Martie 2021. Zodia Capricorn

Zodia capricorn obține mai multe răspunsuri legate de o persoane. Adevărul apare în fața lor și își dă seama care sunt oamenii care mereu vor fi alături și care sunt lângă ei doar la bine. La final de săptămână vor fi dezamăgiți și mai tare de comportamentul unui om, care joacă un rol important în viața lor. Aveți grijă cu cine vorbiți în această perioadă.

Zodia Vărsător

Zodia vărsător se pregătește pentru un eveniment important din viața lor și depun tot efortul pentru ca lucrurile să meargă perfect. Poziția planetelor arată că în această perioadă riscați să cheltuiți mai mulți bani din cauza unei persoane. Pe parcursul săptămânii veți fi implicați în câteva scandaluri, care o să vă tulbure existența.

Zodia Pești

În această săptămână peștii vor încerca ceva nou și vor fi învăluit în diferite emoții. O persoană o să vină cu o propunere, e care nu o să puteți să o ignorați sau refuza. Aveți nevoie de mai multă răbdare și încredere la locul de muncă, dacă nu o să faceți acest lucru riscați să pierdeți serviciul. La final de săptămână s-ar putea să aveți probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *