miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Zodiile feminine care fură bărbații altora. Nimeni nu a crezut că exact acești nativi vor ajunge în top

Zodiile feminine care fură bărbații altora. Numerologul Mihai Voropchievici a creat un top, în care sunt incluse zodiile feminine care nu stau mult pe gânduri când vor să fure un bărbat. Sunt foarte viclene și știu cele mai bune metode de a cuceri o inimă de bărbat, chiar dacă acesta are deja o iubită.

Zodiile feminine care fură bărbații altora

Află care sunt zodiile feminine care nu stau prea mult pe gânduri când este vorba de furat un bărbat.

Femeia Berbec

Femeia berbec se încadrează perfect în acest top, pentru că nu stă pe gânduri deloc atunci când i se pune pata pe un bărbat. Această femeie nu se oprește chiar dacă este vorba de iubitul celei mai bune prietene ale sale. Dacă este atrasă de un bărbat, nu contează cu ce preț o să-l cucerească. Este periculoasă când iubește cu adevărat.

Zodiile feminine care fură bărbații altora. Femeia Gemeni

Această femeie profită de dualitatea lor și cuceresc cu vorbe frumoase orice bărbat pe care li se pune pata. Numerologul explică că este destul de periculoasă și instabilă. Nu o deranjează dacă bărbatul deja are o iubită, pentru că se consideră cea mai frumoasă și inteligentă.
Femeia Săgetător

Femeia săgetător este frumoasă, plină de viață, încrezută și extrem de sexy. Nu-i este greu să cucerească un bărbat, chiar dacă este ”ocupat”. Chiar din contra, îi face plăcere să vadă cum un bărbat renunță la iubita sau soția lui pentru ea. Are o mulțime de arme, pe care le scoate în locul și timpul potrivit.

Femeia Leu

Femeia leu foarte rar se îndrăgostește și când se întâmplă acest lucru știe toată lumea că iubește. Nu-i pasă dacă bărbatul are sau nu iubită, pentru ea contează sentimentele și pasiunea. Dacă a pus ochii pe un bărbat, se agață de el cu cele mai puternice gheare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *