marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Nici nu bănuiai că unii fac asta

Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. La finalul unei relații, fiecare din parteneri rămâne cu remușcări și amărăciuni. Însă, unii pot avea sentimente de ușurare sau chiar de triumf. Iubirea de fiecare este trăită diferit și, respectiv, după ce dispare, fiecare trăiește sentimentele în felul său.

Unele zodii se mențin verticale după o despărțire, iar altele sunt pline de dramă și suferă. Iată ce face fiecare zodie după despărțire, în secret.

Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Berbec

Acest nativ, după o despărțire, poate plânge săptămâni la rând. Emoțiile pe care le trăiește sunt ascunse și nu le arată nimănui. Își eliberează emoțiile în singurătate, iar în fața publicului se comportă de parcă totul este în regulă.

Taur

Taurul este obsedat de partenerul său, chiar dacă este fostul partener. Poate să îl urmărească pe rețelele de socializare, monitorizând activitatea acestuia pe internet. Fiecare mișcare, postare sau prieten nou va fi observat.
Gemeni

Gemenii sunt senzuali și pentru a uita de fostul partener cât mai repede, fac shopping. Preferă să își cumpere lenjerie intimă nouă și seducătoare, pentru a impresiona viitorul partener.

Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Rac

După despărțire, acest nativ este gata să își schimbe total viața. Va face o schimbare majoră în privința garderobei, dar și a stilului de viață. Poate să înceapă să se ocupe cu un sport nou, dar poate și să devină vegetarian.
Leu

Leii sunt nostalgici. După despărțire, își vor readuce aminte momentele frumoase din viața comună cu partenerii săi. Vor scoate și albumul cu poze, pentru a admira dragostea care era, pentru că le este dor de fericirea împreună.

Fecioară

Dacă ajunge la o despărțire, acest nativ poate ajunge într-o depresie. Va sta în pat zile întregi, majoritatea timpului dormind. Din pat se va scula doar pentru a mânca sau a merge la serviciu.
Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Balanță

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor încerca să arate fostului partener că au o viață fericită și fără el. Vor posta fotografii frumoase pe rețelele de socializare, special pentru a fi văzute de fostul/fosta iubită. Dar, de fapt, va suferi o dramă interioară foarte puternică.

Scorpion

Scorpionii își revin foarte repede după o despărțire. Pentru a uita de fostul partener, pot începe rapid o relație nouă. Sau cel puțin să aibă o aventură de o noapte. Această metodă îi ajută să uite mai ușor de relația anterioară.

Săgetător

Acest nativ, după o despărțire, se va ocupa de propriile plăceri trupești. Astfel, va trebui să-și descopere din nou corpul, pentru a ști cum să-l satisfacă pe viitor.
Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Capricorn

Copricornul se dedică mult unei relații și se consumă și mai mult. Prin urmare, va avea sentimente pentru fostul partener, chiar și după despărțire. Astfel, e posibil să-i trimită multe mesaje de dragoste, la miez de noapte.

Vărsătorul

Shopping-ul este salvarea acestui nativ, după o despărțire. Va cheltui toți banii pentru a-și satisface dorințele. Își va cumpăra și multe prăjituri și torturi, pentru a îndulci amarul din interior.

Pești

Pentru a nu fi judecați de faptul că relația sa a fost ruptă, acest nativ va întreprinde cele mai drastice metode ale secolului 21. Peștii vor șterge toate mesajele și conversațiile pe care le-a avut cu fostul partener. Ba chiar mai mult, își poate șterge și conturile din rețelele de socializare, pentru a se îndepărta de prejudecățile oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *