sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Previziuni complete. Schimbări majore pentru Berbeci și Tauri, iar pentru Gemeni o săptămână plină de dragoste

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Mulți nativi vor trece prin multe momente interesante și chiar surprinzătoare. Spre exemplu, taurii și berbecii au parte de schimbări majore în viața lor, iar gemenii se bucură de o săptămână plină de dragoste.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru această săptămână, conform fiecărei zodii împarte.

Zodia Berbec

Zodia berbec trebuie să aibă forță, tărie și să depășească o săptămână mult mai anevoioasă. Poziția planetelor arată că vă așteaptă multe provocări, dar din fericire, aveți lângă voi oamenii care vă ajută în orice situație. La capitolul bani lucrurile merg mai bine și vă așteaptă schimbări majore la capitolul financiar.

În schimb, sănătatea voastră are de suferit în urma mai multor stresuri. Astrologii vă recomandă să vizitați un medic.

Zodia Taur

Taurii au o săptămână de dispute și certuri. Aveți mare grijă ce spuneți, deoarece aveți șanse să jigniți foarte tare un om important din viața voastră. De asemenea, astrele arată că apar în viața voastră oameni care vă invidiază și nu se rușinează să arate acest lucru. La mijloc de săptămână veți trece prin schimbări majore la capitolul financiar, întrucât apar noi oportunități.

S-ar putea ca la final de săptămână să aveți o intoxicație alimentară și astrologii vă recomandă să aveți mai mare grijă la ce mâncați în această perioadă.

Zodia Gemeni

Ooo, gemenii au parte de o dragoste nouă, curată, fierbinte și pasională. Bucurați-vă de momentele frumoase care le oferă viața. De asemenea, aveți mari șanse să creșteți în funcție sau să obțineți mai multe câștiguri decât în mod normal.

La capitolul sănătatea stați foarte bine, întrucât reușiți să scăpați de o afecțiune, care vă dădea mari bătăi de cap.Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Zodia Rac

Racii trebuie să aibă mai multe răbdare cu cei din jurul lor, în special în situații complicate. Și fără îndoială, vor avea de câștigat financiar. De asemenea, în această perioadă pot rezolva probleme legate de plan sentimental, dar și aici aveți nevoie de răbdare.

La final de săptămână corpul vostru va arăta primele semne de oboseală și extenuare. Nu puteți să lucrați atât de mult!

Zodia Leu

Leul are o săptămână de mesaje, de comunicare și de bani. Acest nativ va primi o propunere pe care nu o va putea refuza, întrucât îi poate aduce mai mulți bani și mai multe experiențe. Poziția planetelor arată că puteți avea noroc la dragoste, fiindcă sunteți în cea mai bună formă pentru a construi o relație sănătoasă.

La mijloc de săptămână nu o să vă simțiți bine, din cauza timpului, dar lucrurile se îmbunătățesc după o vizită la medic.

Zodia Fecioară

Toate problemele se vor rezolva, dar fără ton de ceartă sau de scandal. Aveți nevoie în această perioadă de mai multă înțelepciune, așa că nu ezitați să apelați la ajutorul unei persoane. Pe parcursul săptămânii cineva o să încerce să vă strice dispoziția sau poate chiar să vă scoată la emoții. Nu permiteți acest lucru!

Aveți nevoie de mai multă liniște și echilibru în viața voastră, întrucât nu mai puteți rezista psihic!Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Zodia Balanță

Balanțele au chef de schimbare și de noi experiențe în această săptămână. Nu mai pot sta închiși în casă și hotărăsc să facă un pas important. Cu toate că o bună parte din oamenii apropiați nu sunt de acord cu decizia grăbită luată de acești nativi, astrele spun că merg pe calea cea dreaptă.

La final de săptămână vă puteți confrunta cu probleme de sănătate mai vechi.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor afla un adevăr despre o persoane, care îi va întrista și poate chiar dezamăgi. În schimb, pe plan profesional lucrurile merg tot mai bine, pentru că aveți șanse să vă schimbați locul de muncă, unde se plătește mai bine. Pot interveni și probleme de sănătate, în urma unei discuții aprinse.

La final de săptămână vă așteaptă o surpriză plăcută, care vă aduce mai multe speranțe în ziua de mâine.

Zodia Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie mai atenți cum abordează unele lucruri. S-ar putea să aveți concluzii greșite despre unii oamenii. De asemenea, politețea și răbdarea vă ajută să obțineți mai mulți bani sau poate chiar o oportunitate legată de job. La capitolul dragoste pot interveni unele neînțelegeri, care trebuie urgent corectate.

Ce privește sănătatea, vă puteți lăuda cu faptul că scăpați de o afecțiune și începeți să fiți mai activi.Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii își consolidează poziția în familie, în societate sau la locul de muncă. Muncește foarte mult ca să demonstreze că nu mai poate trăi în umbră sau pe plan secundar. În acest fel, își arată toate calitățile, iar succesele se grăbesc să vină la ei.

La capitolul sănătatea lucrurile merg foarte bine, în plus aveți multă energie ca să creați.

Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea o săptămână frumoasă, bogată în multe evenimente pe plan emoțional. În primul rând, vor face primul pasca să schimbe ceva în viața intimă. Iar în al doilea rând, primesc o sumă de bani în urma unui proiect sau colaborări.

La capitolul sănătate poate interveni niște dureri de cap sau de spate din cauza muncii.

Zodia Pești

În această săptămână peștii au noroc la bani și astrologii le recomandă să investească în ceva foarte important pentru ei. La capitolul dragoste lucrurile sunt complicate în această perioadă, dar se fac mai clare la final de săptămână.

Aveți nevoie de mai multă odihnă, întrucât lucrul peste program vă consumă toată energia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *