sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

Cum înșală bărbații, în funcție de zodie. Unii nativi sunt experți în infidelitate, alții se dau de gol instant

Cum înșală bărbații, în funcție de zodie. Modul în care înșală fiecare bărbat, diferă în funcție de personalitatea acestuia, dar și de zodie. Majoritatea încearcă să ascundă acest fapt, având niște secrete pe care le ascund bine.

Însă, o bună parte din bărbații care sunt infideli, nu pot ascunde acest fapt. Se dau de gol, și cu ușurință sunt demascați de parteneră. Haideți să vedem cum înșală fiecare bărbat, în funcție de zodia lui.

Cum înșală bărbații? Berbec

Dacă, acest nativ, se îndrăgostește, acesta acordă toată atenția unei femei. În cazul în care observați că nu mai interacționează la fel ca înainte, este probabil să te înșele cu altă femeie. Iar dacă observi să stă prea mult la telefon, ar trebui să-ți pui niște întrebări în plus.

Taur

Taurii sunt dependenți de stabilitate financiară, dar și materială. Astfel, dacă observi că bărbatul taur de lângă tine, nu mai acordă aceeași importanță obiectelor tale, cum o făcea înainte, este probabil că a apărut o altă femeie în viața lui.
Gemeni

Bărbații din zodia gemeni sunt cunoscuți ca unii din cei mai infideli nativi. Aceștia pot înșela doar dintr-un singur motiv, atunci când nu îi sunt satisfăcute nevoile. Prin urmare trebuie să fii atentă când și ce îi refuzi.

Citește și: Zodiile care își ascund emoțiile adevărate. Este foarte greu să ajungi la inima lor

Cum înșală bărbații? Rac

Dacă ești într-o relație cu un rac, ar trebui să știi că acesta urăște conflictele. Așadar, va face orice posibil pentru a ascunde faptul că a înșelat. Dacă observi că nu mai are aceleași emoții când vede unele obiecte comune, sau fotografii, este probabil să își fi găsit o altă pasiune.
Leu

Acest nativ este dependent de complimente. Este nevoie de alimentat cu atenție, de altfel te va părăsi. Dacă nu te vei dedica relației, bărbatul leu va căuta alinare și atenție în brațele altei femei.

Fecioară

Bărbații din această zodie sunt cunoscuți ca protectorii unei relații. La acest aspect și trebuie să fii atentă. Dacă observi că partenerul nu mai este, la fel de, atent ca înainte la nevoile tale, și devine ninteresat când vine vorba de grija ta. Probabil altă femeie se bucură de atenția acestuia.

Citește și: Cele mai dificile femei din zodiac. Bărbații nu le pot înțelege și sunt foarte imprevizibile în unele momente
Cum înșală bărbații? Balanță

Acești bărbați, în general sunt echilibrați și nu au tendința de a înșela. Însă, au o slăbiciune pe nume, flirt. Ei adoră să flirteze cu fetele ce le provoacă simpatie. Adesea, poți observa că acești bărbați sunt înconjurați de femei.

Scorpion

Scorpionii sunt caracterizați ca nativi direcți și sincer. Însă, dacă au înșelat, nu vor mai fi atât de generoși, să spună tot adevărul. Prin urmare, dacă bărbatul scorpion își va găsi altă femeie, acesta va începe să ascundă multe lucruri și să devină secretos. Acest fapt va fi vizibil pentru parteneră.
Săgetător

Săgetătorii au nevoie să se simtă liberi mereu. Dacă nu au parte de senzații tari, aceștia încep să le caute singuri. Chiar dacă acest fapt înseamnă să înșeli partenera. Trebuie să-i oferi libertate, într-o oarecare măsură, pentru ca acesta să-ți rămână fidel.

Citește și: 3 cupluri de zodii care pot forma o căsnicie rezistentă. Dragostea unul pentru celălalt pentru ei este pe primul loc

Cum înșală bărbații? Capricorn

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt maeștrii infidelității. Dacă partenerul tău este capricorn, fii sigură ca va fi greu să-ți dai seama dacă te-a înșelat. Trebuie să ții cont că acești bărbați înșală din interes sportiv, nu pentru că se îndrăgostesc de altă femeie.
Vărsător

Acest nativ este foarte visător. Iar atunci când se va îndrăgosti în altă femeie, va fi cu capul în nori. Nu va mai observa multe lucruri ce se întâmplă în jurul lui. Va fi în lumea sa, unde se gândește la noua sa dragoste. Iar de partenera actuală, poate nici să nu-și mai aducă aminte.

Pești

Peștii sunt persoane sensibile, Însă acest fapt nu-i descurajează să ascundă bine faptul că a înșelat. Acest bărbat, cu ușurință te va privi în ochi, mințindu-te că doar pe tine te iubește și nu mai există nici o femeie pentru el. Atunci când sunt prinși că au înșelat, au tendința de a da vina pe oricine, nu și pe ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *