sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

La ce boli este predispusă fiecare zodie. Trebuie să le cunoști pentru a le putea preveni

La ce boli este predispusă fiecare zodie? Astrologia este, poate chiar, una dintre cele mai vechi filosofii asupra omului și a lumii. Cuprinde toate domeniile, și poate da răspuns concret în anumite situații.

Stelele pot dicta itinerarul vieții tale, sau doar te pot îndruma. Oferă sfaturi de neprețuit, care trebuie cu grijă însușite. De asemenea, oferă și informații despre bolile ce pot afecta fiecare zodie în parte.

La ce boli este predispusă fiecare zodie? Berbec

Acest nativ mereu analizează și gândește bine înainte să acționeze. Prin urmare, sinuzitele sau problemele stomatologice, sunt cele mai des întâlnite la berbeci.

Taur

Taurii, cel mai des, suferă de infecții la gât, răceli, amigdale, etc. Iar doamnele în etate, din această zodie, suferă frecvent din cauza tiroidei.

Gemeni

Aceste persoane sunt sensibile la infecții pulmonare. Pneumonia și bronșita sunt bolile gemenilor, care mai sunt agravate de fumat. Dar, pot avea probleme și cu oasele, suferind de mai multe fracturi.

Citește și: Cupluri care se vor despărți în cel mai urât mod. Unii vor lupta în zadar pentru a întoarce relația, alții vor rămâne cu răni profunde
La ce boli este predispusă fiecare zodie? Rac

Majoritatea susțin că la acest nativ, problema sunt mâinile, asociind cu cleștii racului. Însă, statistic, putem observa că suferă mai mult de indigestii, tulburări gastrice și ulcer.

Leu

Leii sunt mai predispuși infarctului miocardic. Acesta are o frecvență de opt ori mai mare decât alte zodii.

Fecioară

Acest nativ este foarte grijuliu și are tendința de a se îngrijora de orice. Din acest motiv au tulburări intestinale, disfuncții metabolice sau chiar nervoase.

Citește și: Cele mai glumețe zodii. Te poți face să râzi în doar câteva secunde. Au mereu în buzunar cele mai bune glume
La ce boli este predispusă fiecare zodie? Balanță

Persoanele din această zodie sunt predispuse la boli de rinichi, vezică sau ale intestinelor. Sunt foarte sensibile din punct de vedere psihic, astfel pot avea adesea nevralgii sau migrene.

Scorpion

La scorpioni, cel mai des apar probleme la sistemul reproductiv. Dar, totodată pot apărea probleme din cauza alcoolismului, care va duce la derapări de comportament.

Capricorn

Capricornii, cel mai des, suferă de probleme cu oasele, articulațiile sau pielea. Pot avea probleme și în sfera genitală, dar acestea mai degrabă sunt cornice, cu un risc redus de apariție.

Citește și: Zodiile care iubesc petrecerile. Acești nativi sunt considerați cei mai petrecăreți din tot zodiacul
Săgetător

Cel mai mare risc pentru săgetători este diabetul, Dar, mai pot apărea și probleme cerebrale și de metabolism.

Vărsător

Din cauza stresului, vărsătorii sunt predispuși la tulburări metabolice și dureri de cap. Mai au probleme, frecvent, cu ficatul și cu sângele.

Pești

Aceste persoane sunt predispuse la probleme legate de tubul digestiv și tranzitul intestinal. Adesea, suferă de probleme cutanate și dureri de spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *