joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Cu ce zodii să nu te cerți? Te vor face să te simți jenant într-o ceartă

Cu ce zodii să nu te cerți? În timpul unui scandal sau a unei neînțelegeri, când argumentele se termină, unii recurg la ofense. Acest aspect este cel mai neplăcut, atunci când cineva te insultă nejustificat, doar pentru că nu știe cum să-și mai susțină punctul de vedere.

Unele certuri, iau amploare și după regreți tot ce s-a întâmplat, gândindu-te că mai bine ar fi fost să nu începi cearta. Totuși, este mai bine să previi ceva de la început, decât să regreți după. Astrele ne spun, care sunt zodiile cu care e mai bine să nu te cerți?

Cu ce zodii să nu te cerți? Scorpion

Acest nativ se manifestă foarte intens în timpul unei dispute. Oamenii le spun, în secret punctele lor slabe, iar aceștia, nu ezită să lovească în ele. Nu căcla scorpionul pe coadă, ca să nu trebuiască să regreți după.

Gemeni

Dacă gemenii încep o ceartă, ei o fac foarte pregătiți. Aceștia nu se bagă în conflicte, dacă știu că au șansa să fie înfrânți. Analizează foarte bine rivalul, după care atacă nemilos. Te va face să te simți ridicol, pentru că poate să-ți răspundă la orice.

Citește și: Atenție! Zodii care nu se țin de cuvânt. După ce a promis ceva, uită de tine imediat
Cu ce zodii să nu te cerți? Berbec

Majoritatea oamenilor, preferă să nu se certe cu berbecii, pentru că aceștia se aprind mai repede decât benzina. Au un temperament impulsiv, iar furia care îi cuprinde, poate exploda și te va intimida. Se enervează repede, dar se poate calma cu aceeași viteză.

Fecioară

Cunoaște absolut orice despre tine, și va lovi exact în punctul tău vulnerabil. Într-o ceartă se comportă destul de calm, fapt care te poate enerva sau intimida ușor. Dacă și-a format un punct de vedere, îl va susține până la capăt, indiferent de preț.

Citește și: Cele mai carismatice zodii. Te cuceresc cu simțul umorului și cu o personalitate puternică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *