Dulciurile pe care le preferi în funcție de zodie. Cu siguranță adori acest desert

Dulciurile pe care le preferi. Dulciurile sunt iubite de toată lumea. Unii preferă torturi, alții plăcinte, însă până la urmă, toate conțin o cantitate de zahăr. Chiar dacă acesta nu este recunoscut ca o substanță ce provoacă dependență, studiile realizate până acum, aduc argumente în favoarea acestei ipoteze.

Cel mai bine, dulciurile se combină cu un ceai sau o cafea. Însă nu este interzis să-l mănânci fără nimic. Iată ce dulciuri preferă fiecare persoană, în funcția de zodia pe care o are.

Dulciurile pe care le preferi. Berbec

Ești o persoană plină de entuziasm ce preferă ciocolata caldă. Ești gata să probezi orice sortiment, în orice situație.

Taur

Orice tip de ciocolată este adorată de tauri. Este important ca aceasta să aibă și cremă la mijloc. De asemenea îți plac și prăjiturile ce conțin multă cremă.

Gemeni

Persoanele din această zodie, mereu, optează pentru deserturi ușoare și răcoritoare. Prin urmare, fiecare prăjitură trebuie să conțină fructe. Iar salata de fructe cu iaurt este preferata ta.

Citește și: Cele mai geloase zodii. Acești nativi trăiesc cele mai puternice emoții și pot fi geloși chiar și pe o frunză
Dulciurile pe care le preferi. Rac

Nu trebuie să analizezi mult ce să alegi, pentru că știi că plăcințelele brânză, cremă sau înghețată sunt preferatele tale. Desigur, nu ai refuza și de la tarte cu stafide.

Leu

Nu ești o persoană foarte pretențioasă. Ești gata să alegi orice dulce cu cremă de caramelă. Dar îți place mult și tortul cu mere și cu multă frișcă.

Fecioară

Brioșe cu ciocolată, biscuiți cu cremă sau ciocolată cu alune. Aceste dulciuri le preferă cei născuți în zodia fecioară.

Citește și: Cele mai organizate zodii. Au o atitudine foarte serioasă și când se apucă de un lucru îl duc până la capăt
Dulciurile pe care le preferi. Balanță

Dacă vrei să impresionezi o femeie din zodia balanță, desertul ei preferat sunt căpșunele decorate cu ciocolată sau tarta dulce.

Scorpion

Jeleu și punct. Știu că-ți place cel mai mult. Însă trebuie să ai grijă, să nu îți afecteze stomacul.

Săgetător

Cel mai mult preferi ciocolata aerată. Însă, ai putea opta și pentru un tort bine însiropat ce are și glazură de ciocolată.

Citește și: Cele mai mincinoase zodii. Nu îți poți da seama când spun o minciună și când spun un adevăr
Dulciurile pe care le preferi. Capricorn

Adori cireșele. Ești gata să le mănânci sub orice formă. În torturi, ciocolate cu lichior sau simple. Niciodată nu vei refuza să mănânci un castron cu cireșe.

Vărsător

Plăcintă cu înghețată, prăjitură cu înghețată sau orice dulce de la patiserie este desertul tău preferat.

Pești

Acest nativ este fan adevărat al înghețatei. Vrea să guste orice sortiment disponibil pe piață. Dar va încerca să și-o prepare acasă, pentru a o testa și pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *