Horoscop săptămânal 29 martie-4 aprilie 2021. Previziuni complete. Vărsătorii și Capricornii au noroc la bani, iar Peștii pot obține succesele dorite

Horoscop săptămânal 29 martie-4 aprilie 2021. Este o săptămână complicată financiar pentru unele zodii, iar pentru altele pot apărea multe avantaje la acest capitol. Astrologii au evidențiat vărsătorii și capricornii ca norocoșii zodiacului, iar peștii au toate șansele să obțină succesele dorite.

Horoscop săptămânal 29 martie-4 aprilie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta în această săptămână, de la cei mai buni astrologi!

Zodia Berbec

Berbecii vor avea o săptămână ușoară, dar un pic tensionată pe data de 1 și 2 aprilie. Trebuie să acordați atenția necesară documentelor pe care urmează să le semnezi, ca să nu pierzi din vedere anumite detalii. Oportunitățile continuă să apară. Iar la final de săptămână pot apărea șanse să vă creșteți veniturile.

Zodia Taur

Taurii se bucură de un noroc la dragoste și are șanse să repare unele greșeli din trecut. La capitolul sănătate, lucrurile încep să devină mai bune, în special după niște analize. Astrologii vă recomandă să comunicați lucrurile direct, pentru a nu lăsa loc de critici sau suspiciuni.

De asemenea, nu vă grăbiți să faceți schimbări cardinale, mai întâi de toate cereți sfaturi de la oameni înțelepți.

Zodia Gemeni

Zodia gemeni are nevoie de timp pentru sănătatea lor fizică și psihică, dar va trebui să sugerați acest lucru celor din jurul vostru, pentru a nu te stresa. La mijloc de săptămână există niște șanse să obții o sumă, care te va ajuta să rezolvi o parte din problemele care vin peste tine.

Poziția planetelor mai arată că există o persoană în această perioadă care nu vă poate suporta și arată acest lucru.Horoscop săptămânal 29 martie-4 aprilie 2021. Zodia Rac

Astrologii menționează că doar cu ajutorul muncii și seriozității, puteți obține succes în această perioadă. În special, la capitolul bani. Poziția planetelor arată că aspectele financiare sunt bine evidențiate și trebuie să vă folosiți de acest lucru. La final de săptămână veți primi o veste, care o să vă îngrijoreze.

Zodia Leu

Leii sunt mai echilibrați în această săptămână și nu se grăbesc să se arunce în orice aventură. De asemenea, astrologii menționează că acest nativ trebuie să aibă grijă la oamenii care vă dau sfaturi și nu vă lăsați influențați. În aceste zile ai posibilitatea de a pleca într-o vizită importantă sau proiect chiar într-o mini vacanță.

Zodia Fecioară

În această săptămână lucrul în echipă aduce multe roade, pentru că zodia fecioară știe foarte bine să se manifeste și să scoată în evidență trăsăturile de lider. De asemenea, la început de săptămână vei fi contactat de o persoană din trecut și trebuie foarte bine să te gândești dacă o mai vrei în prezentul tău.Horoscop săptămânal 29 martie-4 aprilie 2021. Zodia Balanță

Zodia balanță se va implica din ce în ce mai mult în activitățile profesionale și nu va avea timp pentru viața personală. În cazul în care vrei să atingi o nouă treaptă în carieră, în această săptămână e timpul potrivit. Poziția planetelor arată că vei avea parte de o susținere financiară și morală în tot ce vei face.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o săptămână destul de haotică, dar nu o să-i lipsească zâmbetul pe buze. E nevoie de mult calm, de meditație și de o clarificare a ideilor și priorităților tale. De asemenea, astrologii menționează că nu e o săptămână în care să acționezi cu impulsivitate, deoarece ai putea să strici anumite parteneriate/relații.

La final de săptămână vei primi o veste bombă!

Zodia Săgetător

Zodia săgetător va trece prin multe momente dificile în această perioadă și poate chiar va face o decizie importantă. E nevoie să mergi pe un drum mai dificil pentru a putea ajunge la ceea ce îți dorești. Poziția planetelor arată că ai noroc la bani la final de săptămână și sunt șanse să achiziționezi un obiect pe care îl doreai de mult timp.Horoscop săptămânal 29 martie-4 aprilie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii dacă vor acționa onest și cu tact, vor salva oportunități importante pe care să le fructifici pe viitor. Poziția planetelor arată că au un mare noroc la bani, în special la final de săptămână. Relațiile de orice fel sunt bine evidențiate în această perioadă. Vei avea șanse să legi parteneriate și prietenii noi, iar aspectele romantice te vor bucura nespus.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt atenți mai mult la muncă și bani în această săptămână. Vor să își schimbe situația financiară și după mai multe zile de muncă vor obține ce și-au dorit de mult timp. La capitolul sănătate pot apărea unele simptome care o să vă îngrijoreze și poate chiar o să vizitați un medic.

Zodia Pești

Poziția planetelor arată că zodia pești poate obține succesele dorite de mult timp și se bucură de atenția unor oamenii influenți. În general au o săptămână productivă în care o să demonstreze că merită mai mult. La final de săptămână puteți avea parte de o vizită sau un sunet neașteptat de la o persoană din trecut. Trebuie să vă gândiți bine dacă o vreți și în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *