sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

Cine te bârfește pe la spate, în funcție de zodie? Află informații noi, prezentate de astrologi

Cine te bârfește pe la spate, în funcție de zodie? Deși, ne străduim să fim cu toată lumea prieteni și să trăim fără conflicte, totuși se găsesc persoane care nu ne agreează. Ele ne bârfesc pe la spate și ne vor chiar rău, în unele cazuri.

Acești nativi sunt cei care te vor bârfi. O vor face fie din gelozie, fie din răutate, pur și simplu. Ai grijă cine îți este alături, pentru a nu te trezi într-o situație neplăcută.

Cine te bârfește pe la spate? Berbec

Persoanele născute în zodia berbec, vor vi bârfite cel mai mult de către balanțe și vărsători. Un motiv posibil, ar putea fi aroganța și autosuficiența nativului.

Taur

Datorită faptului că sunteți zodii incompatibile, leul va fi persoana care te va bârfi. Te va critica pentru încăpățânarea și lenea pe care o ai.

Gemeni

Ai grijă cui spui secretele tale, în special dacă sunt auzite de Fecioare și Pești. Acești nativi te pot trăda atunci când nici nu te aștepți. Iar dacă vei afla bârfele pe care le lansează despre tine, vei fi foarte deranjat.

Citește și: Ce țară ți se potrivește, în funcție de zodie? Fiecare loc este special pentru fiecare nativ
Cine te bârfește pe la spate? Rac

Zodia capricorn o va face pe psihologul, doar pentru a te păcăli. Îți va spune că îi este milă de tine, dar îți va dezvălui toate tainele pe la spate.

Leu

Dacă în cercul tău de cunoscuți apare un scorpion, care încă nu și-a demonstrat că merită să-ți fie prieten, ar fi bine să eviți contactul cu el pe viitor.
Fecioară

Nativii pești și săgetători te vor bârfi pe la spate, dar și te vor ataca personal. Fugi de ele cât mai departe. Te vor face de râs, ori de cât ori au ocazia.

Citește și: Cele mai cheltuitoare zodii. Fac risipă de bani imediat ce îi obțin

Cine te bârfește pe la spate? Balanță

Opusul zodie balanță, este zodia berbec. Din acest motiv, te va bârfi de fiecare dată când are ocazie. Te va acuza că nu ai curaj și că intențiile tale nu sunt oneste.
Scorpion

N-are nicio importanță, dacă persoana din zodia taur îți este dușman sau prieten. Aceasta te va bârfi pe la spate și îți va vrea rău. Te va înjosi față de ceilalți și îți va denigra persoana.

Săgetător

Cât de bine nu te-ai comporta cu zodia Gemeni, acestora nu le va fi suficient. Le va spune persoanelor din jurul tău că le vrei rău și că nu ai tact.

Citește și: Atenție! Cele mai răzbunătoare zodii. Acești nativi sunt maeștri în planuri de răzbunare
Cine te bârfește pe la spate? Capricorn

Ai o relație destul de bizară cu zodia rac. Aveți perioade când vă iubiți, dar și când vă detestați. Chiar nici voi nu știți, cu certitudine, unde vă aflați. Însă, un lucru cert, este că nu va ezita să te bârfească.

Vărsător

Trebuie să te ferești, neapărat, de zodiile Scorpion și Leu. Ele pretind că o fac totul doar pentru binele tău, însă se bucură de fiecare insucces pe care îl ai.

Pești

Datorită faptului că ești o persoană sensibilă, zodia fecioară nu va pierde nici o șansă să te scoată din minți. Primește plăcere când își bate joc de tine și de personalitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *