marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

Ce vreme ne așteaptă de Paște? ANM aduce toate informațiile despre prognoza meteo în perioada 5 aprilie – 3 mai

Ce vreme ne așteaptă de Paște? Meteorologii au prezentat prognoza meteo pentru luna aprilie și au menționat cu ce o să se diferențieze această perioadă. De asemenea, creștinii pot afla ce vreme îi așteaptă în perioada Paștelui.

Administrației Naționale de Meteorologie a menționat că între 5 aprilie-3 mai ne putem aștepta la o vreme mai rece decât în mod normal în această perioadă. Dar în perioada Paștelui ortodox vremea se va schimb radical, conform digi24.ro.

Află ce temperaturi vor predomina în luna aprilie, pentru a putea să îți planifici toate evenimentele importante din viața ta!

Prognoza meteo pentru săptămâna 05.04.2021 – 12.04.2021

În această săptămână vremea va fi mai rece decât în mod normal în toată țara. Temperaturile negative se vor resimți în mod special la munte și în regiunile intracarpatice. Local va ploua, în prima partea săptămânii.Prognoza meteo pentru săptămâna 12.04.2021 – 19.04.2021

Meteorologii spun că în această perioadă ne vom bucura de temperatura medie a aerului cu valori normale pentru luna aprilie. Este o perioadă perfectă pentru plimbări în aer liber, întrucât în marea parte vor avea temperaturi pozitive. De asemenea, este menționat că cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată România, în special la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.04.2021 – 26.04.2021

În această perioadă ne așteptăm o vreme frumoasă cu mult soare. Temperaturile medii ale aerului vor fi perfecte pentru a ne pregătit pentru una din cele mai importante sărbători a credincioșilor. De asemenea, local regimul pluviometric va fi dificil în regiunile centrale și nordice. Dar în marea parte vremea va fi plăcută.Ce vreme ne așteaptă de Paștele ortodox? Săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

În săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021 vremea va veni cu temperaturi de peste mediile normale în această perioadă. Temperaturile vor crește rapid la nivelul întregii țări și soarele va fi prezent pe cer în aceste zile. De asemenea, s-ar putea ca în această perioadă să plouă în toate regiunile României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *