Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Cu ajutorul lor, îți poți mări șansele de câștig la Loto

Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Renumitul numerolog, Mihai Voropchievici, a prezentat care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie în parte, la Antena 3.

Prin urmare, a spus că nativii se pot asocia pentru a-și mări șansele la câștiguri la unele jocuri de noroc, precum Loto. Aceste cifre sunt norocoase și trebuie să ținem cont de ele când este vorba de numere.

Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Zodia Berbec

Dacă v-ați născut între 21 și 31 martie, ar trebui să jucați mai mult în ultimele săptămâni ale lunii, însă nu cu riscul de a pierde mulți bani. Dacă sunteți născut în aprilie, norocul vă va cuprinde în primele două săptămâni ale lunii. Numerele norocoase pentru Berbeci: 27, 39, 1, 49.

Zodia Taur

Taurii născuți la finalul lunii aprilie, au șanse mai mari de câștig în prima parte a lunii. Iar cei născuți în luna mai, este recomandat să scrieți vreun bilet în a doua și a treia săptămână. Numerele norocoase pentru Tauri: 14, 24, 21, 30.
Zodia Gemeni

Gemenii născuți la finalul lunii mai, se simt inspirați în a doua jumătate a lunii. Iar celor din luna iunie, prima jumătate a lunii le va aduce noroc. Numerele norocoase pentru Gemeni: 8, 22, 6, 2.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detalii

Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Zodia Rac

Dacă ziua ta de naștere este între 22 iunie și 2 iulie, extragerile din a doua sau a treia săptămână vă vor aduce noroc. Dacă sunteți născuți între 3 și 12 iulie, a doua parte a lunii va fi cu succes. Iar dacă v-ați născut între 13 și 23 iulie, doar ultimele 10 zile din lună, vă aduc noroc. Numerele norocoase pentru Raci: 44, 7,37, 25.
Zodia Leu

Mai mult noroc veți avea în a doua jumătate a lunii, dacă v-ați născut în luna iulie. În schimb, leii născuți în august, sunt favorizați în prima jumătate a lunii. Numerele norocoase pentru Lei: 41, 15, 13, 42.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru faptul că cheltuie banii chibzuit. Adesea, încearcă să facă economii pentru zile negre. Trebuie să-ți plănuiești din timp cheltuielile, pentru a nu rămâne fără bani. Numerele norocoase pentru Fecioare: 44, 19, 3, 14.

Citește și: Defectele bărbatului de lângă tine, în funcție de zodia acestuia. Trebuie să le cunoști înainte de a începe o relație
Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Zodia Balanță

Persoanele din zodia Balanță, născute până pe 2 octombrie, pot juca numai în primele două săptămâni ale lunii, pentru a beneficia de câștiguri. Iar celor născuți după 2 octombrie, le este recomandat să joace Loto între zilele de 10 și 20. Numerele norocoase pentru Balanțe: 11, 12, 32, 2.

Zodia Scorpion

Scorpionii născuți între 23 octombrie și 2 noiembrie, au noroc în perioada 7-16 a lunii. Pentru cei născuți într 3 și 12 noiembrie, săptămâna a doua este favorabilă pentru câștiguri. Iar dacă v-ați născut între 13 și 22 noiembrie, veți avea noroc începând cu data de 20 a lunii. Numerele norocoase pentru Scorpioni: 1, 22, 34, 7.
Zodia Săgetător

Săgetătorii născuți între 23 noiembrie și 2 decembrie, au noroc în ultima parte a lunii. Pentru cei născuți într 3 și 12 decembrie, perioadele favorabile sunt între 1 și 10, dar și 24-30. Iar dacă v-ați născut între 13 și 21 decembrie, veți avea noroc până pe data de 14 ale lunii. Numerele norocoase pentru Săgetători: 11, 37, 22, 4.

Citește și: Cele mai îndrăznețe lucruri în pat, pe care e dispusă fiecare zodie să le facă

Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Zodia Capricorn

Dacă ziua ta de naștere este între 22 și 31 decembrie, extragerile din prima parte a lunii vă vor aduce noroc. Dacă sunteți născuți între 1 și 10 ianuarie, perioada 15-25 a lunii este cu succes. Iar dacă v-ați născut între 11 și 20 ianuarie, doar ultimele 6 zile din lună, vă aduc noroc. Numerele norocoase pentru Capricorni: 44, 3, 19, 12.
Zodia Vărsător

Dacă v-ați născut între 21 și 30 ianuarie, ar trebui să jucați mai mult începând cu ziua de 18. Dacă sunteți născut în februarie , norocul vă va cuprinde între zilele de 20 și 30. Numerele norocoase pentru Vărsători: 4, 9, 44, 28.

Zodia Pești

Peștii născuți la finalul lunii februarie, au șanse mai mari de câștig în ultima săptămână a lunii. Iar cei născuți în luna martie , este recomandat să scrieți vreun bilet pe data de 9 și apoi între 20 și 29. Numerele norocoase pentru Pești: 18, 9, 5, 21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *