sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

Cum să-ți îmbunătățești viața intimă, în funcție de zodia partenerului tău? Astrologii vin cu informații picante

Cum să-ți îmbunătățești viața intimă, în funcție de zodia partenerului tău? Astrologia mereu era un ghid de încredere, ce privește procesul de căutare a partenerului de viață. Însă, sentimentele nu sunt suficiente pentru a menține flacăra mereu aprinsă. Este nevoie și de pasiune în pat.

Fiecare persoană este unică și are propriile preferințe. Astfel, trebuie să ținem cont de dorințele partenerului, în special de cele din pat. Astfel, pentru a păstra dragostea puternică, ar fi bine să cunoști ce preferințe are fiecare zodie.

Cum să-ți îmbunătățești viața intimă? Berbec

Acest nativ poate să îți îndeplinească orice dorință. Este extrem de iubitor și îi place să țină situația sub control. Experimentele în pat sunt binevenite. Dacă partenerul tău este născut în această zodie, ar trebui să știi că are un mare apetit pentru relații intime. Prin urmare, ai putea să nu-i faci față, și totul să se transforme într-o povară pentru tine.

Taur

Taurii sunt foarte sentimentali, iar relațiile intime este slăbiciunea lor. Afecțiunea le place să fie manifestată prin palpare. Le place să fie atinși și să atingă. Masculul taur ar putea să te satisfacă, dar nu trebuie să te aștepți la minuni.
Gemeni

Acest nativ mai este numit Maestrul seducției. Este foarte creativ și te poate uimi mereu cu ceva nou. Astfel, niciodată nu te vei plictisi cu el în pat. Rutina nu este despre ei. Tot timpul vor veni cu idei noi, în așa mod ca să te surprindă.

Cum să-ți îmbunătățești viața intimă? Rac

În pat, racul este grijuliu, sentimental și drăguț. Majoritatea persoanelor născute sub acest semn zodiacal sunt flexibile când vine vorba de relații intime. Dacă partenerul tău e rac, nu ar trebui să te mire faptul că poate vrea să înceapă cu un masaj sau cu ceva mai romantic. Iar dimineața, ar putea să te servească și cu un mic dejun.
Leu

Leii iubesc să domine nu doar oamenii care îi înconjoară, dar și pe partenerii lor în pat. Energia lor este incredibilă și au abilitate înnăscută de a conduce chiar și cel mai neîndemânatic partener. Leul așteaptă să primească în pat, nu mai puțin decât oferă chiar el.

Fecioară

Fecioara, pe dinafară, este calmă și liniștită. Însă dacă te adâncești puțin, vei observa că în interior se ascunde o pasiune arzătoare. Toată grija lor, le-o oferă partenerului. Bărbatul fecioară, te poate face să te simți de parcă ai fi unica femeie din lume. Dar înainte de a începe, va dori să afle ce așteptări ai de la el, pentru că nu vrea să te dezamăgească.
Cum să-ți îmbunătățești viața intimă? Balanță

Afecțiunea și dragostea sunt calitățile de bază a acestui nativ. Este creativ și adoră experimentele în pat. Au fantezia foarte dezvoltată, astfel, nu trebuie să te uimești când va veni cu propuneri indecente. Dacă nu ești suficient de încrezut în tine la capitolul amor, balanța este partenerul tău ideal.

Scorpion

Scorpionul are un libido fără limite. Acesta te poate urca în vârful muntelui pe nume Pasiune. Acest nativ adoră locurile exotice sau cele care ies din rutină., în special în dormitor. Aventurile pentru o noapte sau amor ocazional este ceva ok pentru ei.
Săgetător

Săgetătorii sunt foarte jucăuși când vine vorba de relații intime. Sunt plini de imaginație și le place să se asigure că partenerul lor este satisfăcut din plin. O relație de lungă durată, este dificil de construit cu un săgetător, însă la capitolul amor, puțini îl pot întrece.

Cum să-ți îmbunătățești viața intimă? Capricorn

Majoritatea persoanelor născute sub acest semn zodiacal sunt mai rezervate pe plan emoțional. Astfel, nu vor sări în pat cu o persoană pe care o cunosc de puțin timp. Relațiile de o singură noapte nu sunt pentru ei. Capricornii nu prea iubesc experimentele, mai mult agreează stabilitatea.
Vărsător

La fel ca și nativul gemeni, vărsătorul este considerat unul dintre cele mai bune zodii la pat. Acesta are multă energie fizică ce și-o poate manifesta pe parcursul nopții. Experimentele sunt favoritele lor, pentru că urăsc rutina. Dacă ești o persoană deschisă și ești gata să descoperi lucruri noi în pat, cu siguranță, ai nevoie de un vărsător.

Pești

Peștii, de la natură, sunt un pic cam leneși. Ei mai mult preferă ca partenerul lor să manifeste mai multă activitate în timpul unei partide de amor. Acest nativ este foarte receptiv și poate învăța multe lucruri noi. Dacă reușești să provoci un pește, fii gata pentru un val de pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *