Avertizare meteo. Urmează 3 zile de vreme deosebit de rece, îngheț și brumă

Urmează 3 zile de vreme deosebit de rece. O informare meteo de vreme deosebit de rece, îngheț și brumă, a fost emisă de ANM. Timp de 3 zile vom avea temperaturi mai joase decât de obicei în aprilie. Iar în capitală, minima va ajunge la 0 grade Celsius.

De joi, 8 aprilie, până sâmbătă dimineața, va fi vreme deosebit de rece pentru perioada aceasta a anului. În special se va observa pe parcursul nopților și dimineților, când se vor înregistra cele mai joase temperaturi. Va fi până la -5 grade Celsius, în special în zona centrală și nordică a României.

Urmează 3 zile de vreme deosebit de rece

Pe alocuri se va produce brumă și îngheț de sol.

În cursul zilei de joi, 8 aprilie, în zonele de munte și de deal, vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul se va intensifica în prima parte a zilei, predominant în centru și sud-vest. Viteza acestuia va fi, în general de 45-55 km/h, ia în zonele montane va ajunge până la 70 km/h, spulberând zăpada.

Citește și: Ce vreme ne așteaptă de Paște? ANM aduce toate informațiile despre prognoza meteo în perioada 5 aprilie – 3 maiVremea în București

La fel, până sâmbătă, ora 10:00, o prognoză specială a fost emisă de ANM pentru Capitală. În București, temperaturile se vor menține mai jos de norma pentru perioada actuală, îndeosebi în timpul nopților și dimineților. Va fi deosebit de rece. 

Temperaturile maxime vor fi de 10-13 grade Celsius, iar minime de 0-2 grade Celsius. Iar în zonele periurbane, valorile vor fi mai scăzute în nopțile de joi spre vineri și vineri spre sâmbătă, de -3 spre -2 grade Celsius. Se va produce și brumă. Sunt posibile și ploi slabe, însoțite de descărcări electrice, în după-amiaza zilei de joi. Vântul va sufla slab-moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *