miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Zodii feminine care nu se rușinează să fure bărbații altora. Ele își pot permite multe lucruri

Zodii feminine care nu se rușinează să fure bărbatul altora. Astrologii au spus numele celor 4 zodii feminine care sunt în stare să fure un bărbat de la altă femeie.

Aceștia au mai menționat, chiar dacă nu toate femeile ce fac parte din zodii sunt frumoase la înfățișare, sunt ca un magnet pentru bărbați. Astfel, îi pot duce ușor de nas.

Zodii feminine care nu se rușinează. Femeia Berbec

Femeia Berbec este ca un tornado. Când pune ochii pe un bărbat, va face tot ce-i stă în puteri pentru a-l ademeni. Nu are un comportament agresiv, dar își stabilește o strategie bine definită.

În calitate de armă, poate folosi rochia roșie, care-l va face pe bărbat să uite de partenera lui actuală. Femeia Berbec nu se gândește la consecințe și acționează. Dacă ai intrat în încurcătură cu ea, fii gata să devii victimă în cel mai apropiat timp.

Citește și: Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Nici nu bănuiai că unii fac asta
Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este tăcută, dar totodată și foarte puternică. Își planifică bine tot timpul pe care îl are, iar în spate are o agendă despre care nimeni nu cunoaște. Femeia Vărsător tace și face. Fură bărbații într-o secundă. Nici nu vei reuși să clipești, că bărbatul tău este prins în plasa ei.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie
Zodii feminine care nu se rușinează. Femeia Leu

Femeia Leu este foarte curajoasă și obține mereu tot ce își dorește. Niciodată nu va aștepta ocazia potrivită, dar va pleca imediat la vânătoare. Dacă a pus ochii pe un bărbat, acesta nu mai are scăpare. Nici morala nu mai contează în acel moment.

Femeia Rac

Femeia Rac este posesivă familistă și luptă să nu i se distrugă familia. Este o bună prietenă, până simte ea că terenul este bine pregătit. Își poate aplică forța ei devastatoare a seducției, dar se poate și victimiza. Are o forță extraordinară pentru ademenirea bărbaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *