sâmbătă, septembrie 23, 2023
Actualitate

Se răcește vremea din nou. Temperaturile vor scădea până la zero grade. Meteo pentru fiecare regiune până în 25 aprilie

Se răcește vremea din nou. Temperaturile scad semnificativ după câteva zile de vreme caldă. Prin urmare, ne vom aștepta la maxime cuprinse între 0 și 8 grade Celsius. În zonele montane, temperaturile vor fi mai scăzute.

Banat

În zilele de 12-15 aprilie, temperaturile vor scade treptat. Iar valorile termice vor fi mai joase decât de obicei în această perioadă. Maximele de 7-8 grade, iar minimele de 1-2 grade. Temperaturile vor începe să crească din 16-19 aprilie.

Se răcește vremea din nou. Crișana

În intervalul 12-15 aprilie, vremea se va răci treptat. Mediile maximilor vor fi de 6-7 grade, iar a minimilor de 1-2 grade. Vremea se va încălzi, începând cu 16 aprilie. Iar după 20 aprilie este ridicată probabilitatea de ploi, mai ales averse.

Transilvania

În zilele de 12-15 aprilie, temperaturile vor scade treptat. Iar valorile termice vor fi mai joase decât de obicei în această perioadă. Maximele de 6-7 grade, iar minimele de la -1 la 0 grade. Temperaturile vor începe să crească din 16-19 aprilie. Ulterior, nu sunt prognozate oscilații termice.

Maramureș

În zilele de 13-15 aprilie, temperaturile vor scade treptat. Iar valorile termice vor fi mai joase decât de obicei în această perioadă. Mediile maximilor vor fi de 6 grade, iar a minimilor de 2-3 grade. Vremea se va încălzi, începând cu 16-19 aprilie. Iar după 20 aprilie temporar vor fi ploi slabe.Se răcește vremea din nou. Moldova

În zilele de 14-17 aprilie, temperaturile vor scade treptat. Iar valorile termice vor fi mai joase decât de obicei în această perioadă. Temperatura medie va fi de 10-12 grade. Vremea se va încălzi, începând cu 18 aprilie. Temporar vor fi înregistrate ploi în intervalul de 14-16 aprilie.

Dobrogea

Se vor păstra temperaturi în regimul termic normal, cu mediile maximilor de 14-15 grade. Iar începând cu ziua de 14 aprilie, se va face mai rece decât în mod normal în această perioadă. Abia la sfârșitul celei de-a doua săptămână a lunii aprilie se vor înregistra creșteri de temperatură. Temporar va ploua în data de 14 aprilie.

Muntenia

Se vor păstra temperaturi în regimul termic normal, cu mediile maximilor de 18-20 grade. Iar începând cu 14-16  aprilie, se va face mai rece decât în mod normal în această perioadă. Începând cu ziua de 17 aprilie, va începe să se încălzească, urmând să ajungă la 16 grade. Temporar va ploua în data de 14 aprilie.

Citește și: Ce vreme ne așteaptă de Paște? ANM aduce toate informațiile despre prognoza meteo în perioada 5 aprilie – 3 maiSe răcește vremea din nou. Oltenia

Se vor păstra temperaturi în regimul termic normal, cu mediile maximilor de 18 grade. Iar începând cu 14-16  aprilie, se va face mai rece decât în mod normal în această perioadă, ajungând la maximi medii de 10-12 grade. Începând cu ziua de 17 aprilie, va începe să se încălzească, urmând să ajungă la 16-17 grade. Temporar va ploua în data de 13 și 14 aprilie, pe arii restrânse.

La munte

În zilele de 12-15 aprilie, temperaturile vor scade treptat. Iar valorile termice vor fi mai joase decât de obicei în această perioadă. Maximele de 0-2 grade, iar minimele de -4 spre 0 grade. Temperaturile vor începe să crească din 17 aprilie, urmând să ajungă la 6 grade Celsius. Temporar vor cădea precipitații sub formă de ploaie în zilele de 13-16 aprilie, pe arii restrânse.

Citește și: Beneficiile verzei murate. Un antioxidant natural ce previne apariția cancerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *