joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Alertă meteo. Iarna vine din nou. Urmează ninsori și vreme rece

Urmează ninsori și vreme rece. Meteorologii anunță schimbare de vreme pentru mijlocul lunii aprilie. Se va răci accentuat și va deveni deosebit de rece. Va predomina și ninsoarea, în zonele montane. Iar în restul regiunilor, ploi. Alerta de vreme rece se va menține până la sfârșit de săptămână.

ANM avertizează de schimbare bruscă a vremii, începând cu 14 aprilie 2021. În zonele intercarpatice vremea va fi deosebit de rece și vor cădea ninsori. Va fi înregistrat cer noros și temporar ploi, în toate regiunile țării. Iar, local, în Maramureș, Transilvania și Crișana se vor semnala precipitații mixte.

Urmează ninsori și vreme rece

Vântul se va intensifica și va ajunge până la 70 km/h. Va fi prezent viscolul spulberare de zăpadă pe crestele montane. În restul regiunilor, vântul va fi moderat de 50-50 km/h, cu intensificare mai mare în sudul României. Mediile temperaturilor minime vor fi de 2-4 grade, iar mediile maximelor, de 10-12 grade.

În capitală, cerul va fi noros, și vor fi intervale în care vor cădea precipitații sub formă de averse. Va fi prezent vânt moderat , care va atinge 40-50 km/h. Temperaturile maxime vor fi de 12 grade, iar minime de 4-5 grade.

Citește și: Se răcește vremea din nou. Temperaturile vor scădea până la zero grade. Meteo pentru fiecare regiune până în 25 aprilieMeteo joi

Joi se anunță vreme, tot, rece. Meteorologii anunță temperaturi deosebit de joase pentru mijlocul lunii aprilie. Temperaturile maxime vor fi de până la 12 grade, iar minimele se vor situa între -2 și 6 grade Celsius. Vor cădea și precipitații, î general moderate cantitativ, în nordul, vestul și centrul României.

În Maramureș și Transilvania vor cădea precipitații mixte, dar se vor fi perioade doar cu ninsoare. Pe alocuri, se va depune un strat de zăpadă.Meteo vineri

Pentru ziua de vineri, 16 aprilie, se anunță vreme deosebit de rece pentru această perioadă din an, chiar dacă valorile termice vor fi puțin mai ridicate. Cerul va fi noros în nordul, estul și centrul țării, unde vor cădea periodic și precipitații sub formă de ploaie. Temperaturile maxime vor fi de 12-14 grade, iar minimele de 1-3 grade.

Citește și: Ce vreme ne așteaptă de Paște? ANM aduce toate informațiile despre prognoza meteo în perioada 5 aprilie – 3 mai

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *