joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 3-9 mai 2021. Previziuni complete. Gemenii și Racii vor avea o săptămână plină de surprize, iar Leii vor primi cele mai neașteptate invitații

Horoscop săptămânal 3-9 mai 2021. Este o săptămână ciudată din perspectiva poziției planetelor și foarte multe lucruri se pot întâmpla în această perioadă. Astrologii menționează că gemenii și racii vor avea o săptămână plină de surprize, iar leii vor primi niște invitații neașteptate.

Horoscop săptămânal 3-9 mai 2021

Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta în această săptămână, de la cei mai buni astrologi.

Zodia Berbec

În această perioadă partenerul de viață sau membrii familiei tale vor fii extrem de sensibili la anumite opinii. Vor exista și unele conflicte, car pot fi rezolvate rapid, dacă sunteți sinceri și deschiși. La capitolul carieră lucrurile merg din ce în ce mai bine, mai ales în prima parte a săptămânii. S-ar putea să primești o propunere care îți poate mări veniturile, dar fii atent cine îți propune.

Astrologii menționează că este foarte important să atrageți atenția la sănătatea voastră și să vizitați un medic dacă vă supără ceva de mult timp.

Zodia Taur

Este o săptămână foarte frumoasă pentru acest nativ, în special pe plan sentimental. Nu permiteți ca viața profesională să încurce la viața intimă. Încercați să faceți o diferență și să aveți grijă cât timp acordați fiecărei din ele. Poziția planetelor arată că puteți avea noroc la bani joi sau vineri, așa că planificați-vă unele întâlniri de afaceri în aceste zile.

La capitolul sănătate puteți să nu vă faceți mari griji, dar astrologii vă recomandă să mâncați mai multe fructe și legume, pentru că nu vă ajung unele vitamine.

Citește și: Bărbatul ideal, în funcție de zodia ta. Află care este partenerul tău idealZodia Gemeni

Este o săptămână plină de surprize și schimbări de planuri. În unele momente acest lucru o să vă enerveze și pot suferi unii oamenii din jurul vostru. De asemenea, pot apărea promovări ambiții noi de lucru sau în carieră. Poziția plantelor arată că s-ar putea vineri sau sâmbătă să primiți o sumă de bani pe acre o așteptați de mult timp.

La capitolul sănătate, se pot schimba și aici unele lucruri și astrologii vă recomandă să urmăriți cu strictețe starea de sănătate a voastră și a celor din jur.

Horoscop săptămânal 3-9 mai 2021. Zodia Rac

Emoțiile vor fi foarte puternice în această săptămână și pot veni foarte multe surprize pe plan personală, dar și profesional. Poziția plantelor arată că la finalul săptămânii se poate schimba situați financiară foarte repede și veți fi nevoiți să întreprindeți ceva de urgență. La capitolul dragoste veți hotărî o problemă care vă dă bătăi de cap de mult timp.

Astrologii vă avertizează să nu ignorați semnele pe care organismul vostru încearcă să le arate și aveți grijă de sănătate, mai ales dacă știți că aveți unele boli serioase.

Citește și: Top 5 cele mai bogate zodii. Ce spune horoscopul miliardarilor?Zodia Leu

Este o săptămână mai specială pentru zodia leu datorită evenimentelor și oamenilor. Veți primi câteva invitații neașteptate, care o să vă pună pe gânduri. Te vei reafirma în relațiile sociale și de afaceri. Fii atent la noul loc de muncă sau la certurile în societate. S-ar putea să te afecteze unele certuri din această perioadă.

Astrologii vă atenționează la capitolul sănătate, pentru că stresul vă poate înrăutăți unele boli pe care le aveți.

Zodia Fecioară

În această săptămână îți vei schimba strategiile pe plan profesional. De asemenea, vor apărea noi mesaje legate de afaceri sau instrucțiuni. La capitolul dragoste lucrurile se calmează și devii mai liniștit. S-ar putea să rezolvi o problemă în cuplu și asta îți va aduce liniște în sufletul tău. Ce privește sănătatea ar putea să vă confruntați cu dureri de cap sau oboseală excesivă.

Poziția planetelor arată că în ziua de miercuri și joi vei avea cel mai mare noroc la bani. Nu amâna evenimentele sau întâlnirile din această zi.

Citește și: Cele mai posesive zodii. Ele își doresc ca puterea să ajungă doar în mâinile lorHoroscop săptămânal 3-9 mai 2021. Zodia Balanță

Balanțele vor avea o săptămână în care se vor axa mai multe pe problemele legate de familie sau de cuplu. Au scăpat câteva detalii și trebuie să repare câteva lucruri. La capitolul profesional s-ar putea să aveți câteva surprize pe care le poate face șefii. Poziția planetelor arată că joi și vineri ai cele mai mari șanse să obții mai mulți bani.

Ce privește sănătatea, s-ar putea să intervină niște analize sau o diagnoză care nu îți va face.

Citește și: Horoscopul primăverii 2021. Previziuni complete. Racii și Gemenii vor avea mai multe surprize pe plan sentimental, iar Leii se vor bucura de mai mulți bani în buzunar

Zodia Scorpion

Este o perioadă relaxantă pentru acest nativ, în special la locul de muncă. Se pare că unele acțiuni din trecut îți aduc multe beneficii în prezent. Și la capitolul dragoste nu se planifică ploi și furtuni. Astrologii spun că ai putea să cunoști un om, care o să te impresioneze prin felul în care se comportă. În zilele de marți și miercuri poți avea noroc la bani, dar este important să nu superi o persoană.

Ce privește sănătatea, aici nu ai de ce să te îngrijorezi, pentru că încet, încet scapi de o afecțiuni care îți dă bătăi de cap.

Zodia Săgetător

Este o săptămână dinamică pentru acest nativ, în care multe lucruri se pot întâmpla pe plan personal. O să te bucuri de atenția unui om pe care îl simpatizezi foarte mult, dar încă nu poți să-i spui acest lucru. Poziția planetelor mai arată că poți avea noroc la bani joi și vineri, pentru că intervin câteva situații care schimbă absolut tot.

La capitolul sănătate stai foarte bine, ai un organism foarte puternic, dar nu uita să-l alimentezi cu fructe și legume.

Citește și: Ce cred oamenii din jur despre tine, în funcție de zodia taHoroscop săptămânal 3-9 mai 2021. Zodia Capricorn

Capricornii sunt norocoși la bani în această perioadă, datorită unor situații care intervin foarte spontan. S-ar putea rezolva unele probleme legate de casă sau de familie. Este momentul favorabil pentru discuții despre un eveniment familial și cele legate de bani. De asemenea, se pot întâmpla unele lucruri la serviciu, care se întorc în favoarea voastră și trebuie repede să reacționați.

La capitolul sănătate pot interveni unele dureri de cap, de dinți sau de spate.

Zodia Vărsător

Este o săptămână ușoară pentru acest nativ, datorită faptului că scapă de unele responsabilități. În așa fel, va putea să acorde mai mult timp treburilor care îi aduc plăcere. La capitolul dragoste se pot întâmpla multe schimbări, care nu o să vă placă, dar sunt foarte importante pentru dezvoltarea voastră.

Poziția planetelor arată că în ziua de miercuri și joi se vor bucura de noroc la bani. Dar este important să nu-i cheltuie rapid, pentru că va avea nevoie încă de ei.

Citește și: La ce boli ești predispus, în funcție de zodie

Zodia Pești

Peștii își vor da seama ce să facă cu viața lor personală și cum poate rezolva unele conflicte. Și la locul de muncă vă puteți clarifica în unele probleme care vă dădeau bătăi de cap. Poziția plantelor mai arată că puteți avea noroc la bani sâmbătă și duminică, deoarece primiți mai multe propuneri, care vă permit să vă schimbați nu doar situația financiară, dar și vă poate aduce o nouă funcție.

La capitolul sănătate ar fi bine să fiți mai atenți cu durerile de cap și de spate, s-ar putea să fie un semn alarmant.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *