marți, decembrie 5, 2023
Horoscop

Mihai Vorochievici. Ce semnifică fiecare cifră din CNP. ”Fiecare cifră spune cine suntem cu adevărat”

Ce semnifică fiecare cifră din CNP. În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este semnificația fiecărei cifre din CNP-ul nostru. Orice cifră ne poate spune cine suntem noi cu adevărat.

„Este un fel de destin scris pe cartea de identitate. În 1978 s-a decis să se treacă la ceva mai apropiat secolului XX.”

Maestrul Mihai Voropchievici a specificat că singurele cifre personale sunt cele care indică data nașterii și sexul. Astfel primele cinci cifre din CNP ne aparțin și conțin informația despre noi.

”Ziua, luna, anul, sexul sunt singurele cifre ale tale. Celelalte sunt administrative, sunt alte date incubate, oricâtă numerologie am face, nu putem să le interpretăm”, a spus Mihai Voropchievici, în emisiunea „Adevăruri ascunse„, de la Antena 3.

Astfel, mai jos este indicată semnificație fiecărei cifre. Acestea pot descrie personalitatea celui care o deține și ce îi caracterizează cel mai mult.
Ce semnifică fiecare cifră din CNP

Prezența cifrei 1 înseamnă că sunteți o persoană care se iubește pe sine. Acest egoism nu este atât de rău, întrucât poate demonstra calitățile ascunse de lider pe care le dețineți.

Prezența cifrei 2 indică o persoană sensibilă din punct de vedere emoțional. În schimb, aveți calitatea de mediator și puteți clarifica orice situație între două părți conflictuale.

Prezența cifrei 3 semnifică o persoană foarte sociabilă, care adoră să discute cu oricine despre orice.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Cu ajutorul lor, îți poți mări șansele de câștig la Loto
Prezența cifrei 4 indică o persoană care iubește să muncească și este devotat propriilor principii.

Prezența cifrei 5 semnifică o persoană cu semne infantile și care iubește aventurile.

Prezența cifrei 6 înseamnă că ești o persoană echilibrată, care ține mult la familie și se dedică mult ei. De asemenea îți place să împarți dragoste în jur.

Prezența cifrei 7 indică faptul că ești o persoană inteligentă și introvertită, dar care are unele caracteristici de egoism.
Prezența cifrei 8 semnifică faptul că ai putea avea succes în domeniul afacerilor. Ai toate calitățile pentru a câștiga mulți bani.

Prezența cifrei 9 înseamnă că ești o persoană altruistă, mereu gata să ajute pe alții. Ești gata să faci sacrificii pentru a oferi ajutor.

Prezența cifrei 0 îți aduce încercări în viață. Adesea, se leagă de celelalte cifre.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun care este scopul tău în viață, conform zodie. Menirea fiecărei zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *