marți, decembrie 5, 2023
Monden

Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță? Cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc fac o mulțime de bani împreună

Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță? Cei doi pot să se laude cu cel mai solid și de invidiat cuplu din showbiz-ul românesc. Formează o frumoasă familie de câțiva ani și împreună au adus pe lume doi copii speciali. Pot fi invidiați nu doar pentru frumoasa relație, dar și pentru situația financiară.

Presa a aflat câți bani, de fapt, cu toate că cei doi sunt destul de discreți când este vorba de viață personală și bani. Cu toate acestea s-a descoperit ce sume fabuloase fac în urma contractelor din televiziune.

Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță?

Potrivit mai multor surse, Andra Măruță a obținut între 8.000 și 10.000 de euro pe lună în calitate de jurată a emisiunii ”Românii au talent”. De asemenea, mai este și jurată la o emisiune destinată copiilor, unde primește o sumă frumușică. Nu putem uita că artista primește bani nu doar din contractele de televiziune, dar mai este și cântăreață.
Conform informațiilor prezentate pe playtech.ro, artista cere pentru un singur concert în jur de 6.000 de euro pentru un concert. Nici soțul ei, Cătălin Măruță nu se lasă mai prejos, pentru că este prezentator de televiziune și vine acasă cu bani grei. Acesta primește pentru prezentarea emisiunii ”La Măruță” în jur de 15.000 de euro.

Este cunoscut faptul că în ultima perioada emisiunea nu mai este difuzat în prime time, astfel salariul i-a scăzut. Nu putem să nu vorbim și despre evenimentele private pe care le prezintă. Și aici primește o sumă frumoasă, vedeta cere nu mai puțin de  2.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *