sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Imagini rare cu mama Andrei Măruță. Cum arată soacra lui Cătălin Măruță?

Imagini rare cu mama Andrei Măruță. Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de invidiat de câțiva ani și au o relație perfectă. Mulți fani urmăresc viața lor personală și sunt curioși de mai multe detalii din familia lor. În presă s-a aflat ce relații are Cătălin cu soacra sa.

Moderatorul, Cătălin Măruță a mărturisit în cadrul unui interviu ce relații are cu soacra sa. Acesta povestește că este o bunică ideală pentru cei doi copii, David și Eva. Îi iubește foarte mult și își face mereu griji de nepoții ei. Este o gospodină fantastică și la bucătărie este o adevărată profesionistă.

Prezentatorul TV spune că are un mare noroc cu soacra lui. Și au  niște relații extraordinare și în general, o consideră o femei excepțională din mai multe puncte de vedere. Astfel, vedeta are numai cuvinte bune pentru soacra sa.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, mărturisește Cătălin Măruță.
Imagini rare cu mama Andrei Măruță

Andra Măruță își iubește mama și în descrierea fotografii unde apare mama sa, spune că este una la un miliard. Ea este persoană care o ascultă, o ceartă, o sfătuiește și o iubește. Este extrem de mulțumită pentru educația pe care a primit-o din partea părinților.

”Mama e numai una, iar mamă ca a mea doar una la un miliard! Pentru că mă asculți, mă sfătuiești, mă cerți și mă iubești de când m-am născut! Te iubesc, mama!”
Andra a mărturisit pentru VIVA ce cadou îi ofere în calitate de cadou când era încă foarte mică. Nu avea bani pentru cadouri scumpe, dara mama sa era extrem de fericită pentru efortul depus ca să facă o felicitare creativă. Povestește că a moștenit de la ea sensibilitatea, întrucât este plină de emoție în diferite situații.

”O felicitare, decupată de mine, cu flori lipite tot cu mâna mea, colorată și scrisă pentru mama. Îi reaminteam an de an că e cea mai bună mamă din lume. Încă mai cred asta, pentru mine e cea mai bună. Nu făceam cadouri scumpe, tata îi aducea flori, iar noi, copiii, aduceam felicitări. Era suficient să îi vedem lacrimi de fericire pe obraji. Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta”, explica artista.

Imagini rare cu mama Andrei Măruță. Cum arată soacra lui Cătălin Măruță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *