joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Imagini rare cu mama Biancăi Drăgușanu. Foarte puțini fani au văzut-o după ce a învins cancerul

Imagini rare cu mama Biancăi Drăgușanu. Vedeta este mereu discutată de fani și de presă. Femeia știe cum să-și facă apariția într-un show și în rețelele de socializare. Cu toate că are o imagine de fată rea, Bianca este o fiică ascultătoare pentru mama ei. Cum arată mama, vedetei?

Bianca Drăgușanu face parte din o mulțime de scandaluri și personajul ei nu coboară din primele pagini a tabloidelor. Și-a creat o imagine specific în România și foarte puțini oamenii cunosc și o altă parte a vedetei. Are o mama pe care foarte mult o iubește și ține la ea.

Imagini rare cu mama Biancăi Drăgușanu

Blonda este grijulie și atentă cu cea care i-a dat viață. Mai ales că mama ei, Madi Dragoș a fost diagnosticată cu o formă de cancer la piele în anul 2016. Această veste a pus-o la pământ pe Bianca și a trecut prim mai multe momente dramatice, conform a1.ro.
(FOTO) Imagini rare cu mama Biancăi Drăgușanu. Foarte puțini fani au văzut-o după ce a învins cancerul

Până la urmă și-a convins mama să meargă la medic și să urmeze mai multe tratamente. A trecut prin operații dificile, care i-a făcut viața mai ușoară și a reușit  să învingă boala. Cu multă răbdare și speranță Madi Dragoș a scăpat de boală în anul 2019.

Peste o perioadă și-a recăpătat frumusețea, strălucirea și optimismul de altădată. Acum are mai mare grijă de sănătatea ei și se străduie să arate bine, ca fiica ei. Este mândră pentru succesele obținute de Bianca Drăgușanu. O puteți vedea în imaginile din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *